Ostatnio dodane zdjęcia

O mnie

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11785
Komentarzy: 16
Założony: 1 lipca 2022
Ostatni wpis: 14 listopada 2024

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Nerd-Witch

kobieta, 40 lat, Bielsko-Biała

160 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

25 października 2024 , Skomentuj

Piątek 25/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: hummus paprykowy z bułeczką gryczaną i białą rzodkwią (407 kcal)

II śniadanie 11:30: jogurtowa owsianka z gruszką i musem truskawkowym (233 kcal)

obiad 13:30: kotlecik warzywno-serowy z dipem ziołowym, kaszą bulgur i fasolką szparagową (427 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: tarta szpinakowa z sosem z suszonych pomidorów (187 kcal) i zupa warzywna z soczewicą (262 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

24 października 2024 , Skomentuj

Czwartek 24/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem z pełnoziarnistym pieczywem (360 kcal)

II śniadanie 11:30: orzechowe kulki mocy (226 kcal)

obiad 13:30: wegańskie klopsiki w sosie musztardowym z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty z marchewką (384 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: krem z pieczonych warzyw z ricottą (222 kcal) i sałatka wege a'la Cezar z pełnoziarnistymi grzankami (290 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1


24 października 2024 , Skomentuj

Środa 23/10/24  

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: jogurt naturalny z gryczaną granolą i malinami (330)

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z dipem kolendrowym i chrupkim pieczywem pełnoziarnistym (184 kcal)

obiad 13:30: gulasz na mleczku kokosowym z warzywami, tofu i brązowym ryżem (411 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: sałatka z jajkiem, prażona cieciorką i dressingiem musztardowo-miętowym (330 kcal) i naleśnik pełnoziarnisty z farszem z wędzonego twarogu w sosie pieczarkowym (354 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

22 października 2024 , Skomentuj

Wtorek 22/10/24  

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: placuszek jagodowy z serkiem i migdałami (330 kcal)

II śniadanie 11:30: muffinki z cukinią (267 kcal)

obiad 13:30: makaron arrabbiata z mini mozzarellą (388 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: krem szpinakowy z serem lazur (191 kcal) i pestkami dyni i sałatka z serem długodojrzewającym, brokułami i pieczarkami z sosem jogurtowo-musztardowym (305 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1



21 października 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 21/10/24:

Menu własne:

śniadanie: sałatka  grecka z fetą, oliwkami, czerwoną cebulką, pomidorkami koktajlowymi i ogórkiem, herbata Earl Grey z miodem akacjowym

II śniadanie: jogurt naturalny, maliny

obiad: sushi box Toshi z łososiem, marynowaną rzodkwią, surimi i krewetką

kolacja India Garden: Makhani Paneer - warzywami w sosie maślano-pomidorowym z ryżem basmati

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x 1

21 października 2024 , Skomentuj

Niedziela 20/10/24:

Menu własne:

śniadanie: sałatka z pora z serem i jajkiem, jajko, kromka pieczywa z ziarnami, pomidor, herbata z miodem i pomarańczą

II śniadanie: kawa czarna bez cukru, tort biszkoptowy ze śmietaną i owocami (nieduży kawałek)

obiad: rosół domowy z makaronem, marchewka i natka pietruszki

kolacja: makaron z ekologicznym kurczakiem z lokalnego gospodarstwa i czerwoną cebulką w sosie pomidorowym

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x 1

19 października 2024 , Skomentuj

Sobota 19/10/24:

Manu własne:

śniadanie: sałatka z pora z serem i jajkiem, pół jajka, kromka pieczywa z ziarnami, pomidor, ogórek, herbata z miodem i pomarańczą, kawa czarna bez cukru 

obiad: zupa pomidorowa z kluseczkami francuskimi i tagiatelle z borowikami 

podwieczorek: tort biszkoptowy ze śmietaną i owocami leśnymi (nieduży kawałek), zielona herbata 

kolacja: sałatka z pora z serem i jajkiem, kromka pieczywa z ziarnami, pomidor 

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1, Czarnuszka CCX x1, Flora Regenerum x 1, APAP x1
Aktywność: spacer po lesie 60 minut

18 października 2024 , Skomentuj

Piątek 18/10/24 

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: jogurt naturalny z domową granolą i pomarańczą (220 kcal)

II śniadanie 11:30: pomidorowy kefir z ziołami (132 kcal)

obiad 13:00: wietnamska sałatka z tofu i makaronem ryżowym (359 kcal)

podwieczorek 15:00 pasta muhammara z żytnim pieczywem i rzodkiewką (370 kcal)

kolacja 18:30: leczo z cieciorką i brązowym ryżem (339 kcal) 

wino czerwone półsłodkie 1/2 kieliszka 

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

17 października 2024 , Skomentuj

Czwartek 16/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: fritatta z pieczarkami, dipem z pieczonej papryki i pieczywem żytnim na zakwasie (360 kcal) kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: cytrynowy deser chia z musem truskawkowym (262 kcal)

obiad 14:00: makaron al limone z warzywami i serem długodojrzewającym (370 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: zupa fasolkowa z fetą (271 kcal) i placuszki jajeczne z sosem czosnkowym (214 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

16 października 2024 , Komentarze (4)

Środa 16/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: naleśnik pełnoziarnisty z hummusem paprykowym i kalarepką (433 kcal)

II śniadanie 11:30: ciasteczka owsiane z porzeczką (230 kcal) kawa czarna bez cukru

obiad 14:00: kotlecik brokułowy w sosie węgierskim z kaszą bulgur i surówką z marchewki i jabłka (374 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: twarożek bazyliowy z pomidorkami koktajlowymi i chrupkim pełnoziarnistym pieczywem (230 kcal) i sałatka z jakiem i sałatką szparagową z koperkowym vinegrette (262 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.