Ostatnio dodane zdjęcia

O mnie

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11787
Komentarzy: 16
Założony: 1 lipca 2022
Ostatni wpis: 14 listopada 2024

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Nerd-Witch

kobieta, 40 lat, Bielsko-Biała

160 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

15 października 2024 , Skomentuj

Wtorek 15/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: pasta fava z żytnim pieczywem na zakwasie i ogórkiem (370 kcal)

II śniadanie 11:30: serek orzechowy z brzoskwinią (185 kcal)

obiad 14:00: kaszotto pieczarkowo-pomidorowe z wegańskim "mięsem", cukinią i serem (382 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: świeże warzywa z dipem z awokado (245 kcal) i tarta z serem cheddar, porem, papryka i sosem ranczerskim z roszponką (289 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1


14 października 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 14/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: pełnoziarnisty placuszek morelowy z serkiem naturalnym i gruszką (385 kcal), kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: krem cukiniowy z bazylią (164 kcal)

obiad 14:00: makaron ryżowy z tofu w sosie slodko-ostrym z bakłażanem (377 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: japońskie placuszki warzywne z dipem pomidorowym (256 kcal) i kasza bulgur z serem feta, oliwkami, pomidorkami i sosem musztardowym (316 kcal)

filiżanka mleka 2% z miodem Manuka

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1


13 października 2024 , Skomentuj

Niedziela 13/10/24

Menu własne:

cafe latte na mleku 2%

śniadanie: sałatka z pomidorów koktajlowych, ogórka, oliwek i cebuli z oliwą i octem winnym, frankfurterki drobiowe z lokalnego eko gospodarstwa, pieczywo żytnie z masłem, musztarda 

obiad: makaron z sosem pomidorowym z pieczarkami i oliwą z dodatkiem oregano, herbata yunan z miodem malinowym 

kolacja: naturalne surowe kakao Cacao Alchemica Vortex na mleku 2% z miodem Manuka 

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

13 października 2024 , Skomentuj

Sobota 12/10/24

Menu własne:

śniadanie: sałatka z pomidorów koktajlowych, ogórka, oliwek i cebuli z oliwą i octem winnym, kiełbasa śląska drobiowa z lokalnego eko gospodarstwa, pieczywo żytnie, musztarda 

obiad: sałatka wiosenna, łosoś grillowany, ziemniaki z wody z koperkiem 

kolacja: sałatka jarzynowa, kabanosy drobiowe z lokalnego eko gospodarstwa 

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

11 października 2024 , Skomentuj

Piątek 11/10/24

Menu własne:

śniadanie: jajecznica z 3 jajek ekologicznych, kawa czarna bez cukru 

obiad: sałatka grecka z serem feta, oliwkami, pomidorkami koktajlowymi, ogórkiem i czerwoną cebulą z oliwą z oliwek i octem winnym 

kolacja: makaron z sosem na bazie świeżych pomidorów z bakłażanem, cukinią i pieczarkami z serem grana padano, herbata Earl Grey z miodem 

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

10 października 2024 , Komentarze (5)

Czwartek 10/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 10:00: pasta z cukinią i serem feta, razowe pieczywo, kalarepka (367 kcal)

II śniadanie 12:00: owsiane ciasteczko kakaowe z orzechami włoskimi (192 kcal)

obiad 14:00: kotlecik z groszku w sosie chrzanowym z kaszą bulgur, surówka z kapusty kiszonej i marchewki (445 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka z serem lazur, suszoną śliwką i warzywami z sosem musztardowym (227 kcal) i chłopski garnek z fasolą i batatami (316 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

9 października 2024 , Skomentuj

Środa 28/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny; herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: twarożek, bułka razowa i papryka czerwona (343 kcal) kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: jogurtowe ciasto chia z galaretką czereśniową (209 kcal)

obiad 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie pomidorowo-bakłażanowym z mini mozzarellą (362 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: orkiszowe muffinki warzywne z sosem z suszonych pomidorów (226 kcal), vege salatka nicejska (381 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1



8 października 2024 , Skomentuj

Wtorek 08/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal + własne:

śniadanie 9:00: orzechowa granola z jogurtem naturalnym i jabłkiem (340 kcal) kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: świeże warzywa do chrupania z dipem szczypiorkowym (191 kcal)

obiad 14:00: tofu po chińsku z brązowym ryżem i warzywami (416 kcal) zimowa herbata z miodem, pomarańczą i goździkami

podwieczorek i kolacja 16:30: sałatka z serem cheddar, pieczarkami i jajkiem w sosie vinegrette (290 kcal) i zupa curyy z warzywami (271 kcal), mandarynki

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

7 października 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 07/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal + własne:

śniadanie 10:00: pasztet z soczewicy z konfiturą z czerwonej cebuli, ogórek kiszony, razowe pieczywo (348 kcal) herbata zimowa z miodem, goździkami i pomarańczą

II śniadanie 12:00: ciasteczka z makiem i truskawkami (248 kcal)

obiad 14:00: kalafiorowy kotlecik z sosem Bua Budran, kasza pęczak, surówka z białej kapusty z koperkiem (376 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem z zielonego groszku z prażonym słonecznikiem (218 kcal) i kasza bulgur z warzywami i hummusem (330 kcal) mandarynki 

7 października 2024 , Skomentuj

Niedziela 06/10/24

Menu własne CHEAT DAY:

śniadanie 10:00: granola z miodem i orzechami, jogurt naturalny, borówki amerykańskie (582 kcal)

obiad 14:00: rollsy Vege Mania Pizza Hut 1/2 porcji (280 kcal), zapiekaron Vege (690 kcal), 1 kawałek pizzy margerita Pizza Hut (277 kcal), herbata zimowa z miodem, goździkami i pomarańczą z syropem z czarngo bzu (186 kcal)


© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.