Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 128


Wtorek 22/10/24  

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: placuszek jagodowy z serkiem i migdałami (330 kcal)

II śniadanie 11:30: muffinki z cukinią (267 kcal)

obiad 13:30: makaron arrabbiata z mini mozzarellą (388 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: krem szpinakowy z serem lazur (191 kcal) i pestkami dyni i sałatka z serem długodojrzewającym, brokułami i pieczarkami z sosem jogurtowo-musztardowym (305 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1



© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.