Czwartek 14/11/24
Menu z cateringu VEGE 1500 kcal:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh
śniadanie 9:00: fritatta z suszonymi pomidorami i cukinią z sosem z pieczonej papryki i pełnoziarniste pieczywo (402 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: ciasteczko cynamonowe (219 kcal) kawa czarna bez cukru
obiad 14:00: curry z fasolką szparagową, vege "mięsem", orzechami nerkowca i ryżem (374 kcal)
podwieczorek: budyń solony karmel z wiśnią (224 kcal)
i kolacja 17:30: bataty z serem feta, pomidorkami koktajlowymi, rukolą i sosem sezamowym (306 kcal)
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura żywe zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (16 km)