Ostatnio dodane zdjęcia

O mnie

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11719
Komentarzy: 16
Założony: 1 lipca 2022
Ostatni wpis: 14 listopada 2024

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Nerd-Witch

kobieta, 40 lat, Bielsko-Biała

160 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

14 listopada 2024 , Komentarze (4)

Czwartek 14/11/24

Menu z cateringu VEGE 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: fritatta z suszonymi pomidorami i cukinią z sosem z pieczonej papryki i pełnoziarniste pieczywo (402 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: ciasteczko cynamonowe (219 kcal) kawa czarna bez cukru

obiad 14:00: curry z fasolką szparagową, vege "mięsem", orzechami nerkowca i ryżem (374 kcal)

podwieczorek: budyń solony karmel z wiśnią (224 kcal)

i kolacja 17:30: bataty z serem feta, pomidorkami koktajlowymi, rukolą i sosem sezamowym (306 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura żywe zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (16 km)

13 listopada 2024 , Skomentuj

Środa 13/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: razowa bułka z twarożkiem i tatarem z suszonych pomidorów (392 kcal) 

II śniadanie 11:30: pudding chia z musem truskawkowym (180 kcal)

obiad 14:00: klopsiki roślinne w sosie porowym z kaszą gryczaną niepaloną i brukselką (362 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:30: wytrawne muffinki z papryką i serem cheddar (229 kcal) oraz burito bowl z szarpanym jackfruitem i dipem z awokado (311 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (16 km)

12 listopada 2024 , Skomentuj

Wtorek 12/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 10:00: razowe naleśniki z serkiem ziołowym, roszponką i kalarepką (397 kcal)

II śniadanie 12:00: sernik z musem orzechowo-kawowym, kawa czarna bez cukru(185 kcal)

obiad 14:00: makaron razowy a'la "primavera" z zieloną fasolką szparagową, cukinią, papryką i parmezanem (384 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem z zielonych warzyw z migdałami (221 kcal) i serem feta oraz ratatouille z zieloną soczewicą i pełnoziarnistym pieczywem (299 kcal), jabłko

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (17 km)

12 listopada 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 11/11/24

Menu własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny

śniadanie: jajecznica z ekologicznych jaj z pieczarkami, szpinakiem i serem feta

II śniadanie: caffe latte na pełnotłustym mleku

obiad: bakłażan, cukinia i pomidory duszone w białym winie z kurczakiem z lokalnego eko gospodarstwa, z makaronem risoni, garam masala i natką pietruszki, 1/2 kieliszka różowego wina

podwieczorek: Mini Bounty 2 szt.

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

12 listopada 2024 , Skomentuj

Niedziela 10/11/24

Menu własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny

śniadanie: pieczywo pełnoziarniste z pastą z tuńczyka, czerwoną cebulka i natką pietruszki

II śniadanie: caffe latte na pełnotłustym mleku

obiad: bakłażan, cukinia i pomidory duszone w białym winie z kurczakiem z lokalnego eko gospodarstwa, z makaronem risoni, garam masala i natką pietruszki

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

12 listopada 2024 , Skomentuj

Sobota 09/11/24

Menu własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny

śniadanie: pieczywo pełnoziarniste z pastą z tuńczyka, czerwoną cebulka i natką pietruszki

obiad Trattoria da Tadeusz: gulasz grzybowy, tagiatelle a'la Lucas z kurczakiem i kurkami z sosem śmietanowym i serem długodojrzewającym, czerwona herbata Pu-Erh

kolacja: naleśnik z konfiturą wiśniową 1 szt., filiżanka kakao

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała


8 listopada 2024 , Skomentuj

Piątek 08/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pełnoziarnisty naleśnik z serkiem mascarpone i domową konfiturą wiśniową z chia (395 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z dipem z ricotty (152 kcal) mini rogal świętomarciński (prezent od cateringu Body Chief )

obiad: 14:00: gulasz warzywny z boczniakami i kaszą gryczana niepaloną (343 kcal) zielona herbata

podwieczorek i kolacja 17:00: tarta brokułowa z twarogiem i sosem czosnkowym (368 kcal) sałatka caprese (236 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Medytacja: 60 minut na macie do akupresury

7 listopada 2024 , Skomentuj

Czwartek 07/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: serek śmietankowy z ogórkiem, papryką i bułką razową (417 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: deser malinowy z mascarpone i musli (216 kcal) kawa czarna bez cukru

obiad: 14:00: makaron razowy w sosie śmietanowym z brokułem, suszonymi pomidorami i soją (404 kcal), zielona herbata

podwieczorek i kolacja 17:00: placuszki warzywne w pikantnym sosie pomidorowym (199 kcal) i vege fasolka po bretońsku (282 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (16 km)

6 listopada 2024 , Skomentuj

Środa 06/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: jogurt naturalny, musli z morwą białą i jabłkiem (378 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: quiche na orkiszowym spodzie z porem i cukinią (252 kcal)

obiad: 14:00: tofu z brązowym ryżem po syczuańsku (417 kcal), herbata Earl Grey

podwieczorek i kolacja 19:30: krem z kalafiora z prażonymi pestkami dyni (168 kcal) i sałatka z batatami, jajkiem i fasolką szparagową z sosem vinegrette (311 kcal), jabłko

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)

5 listopada 2024 , Skomentuj

Wtorek 05/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: hummus z pieczoną cebulką i pietruszką z harrisą, żytnie pieczywo, ogórek kiszony (364 kcal), herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: sernik z musem truskawkowym na pełnoziarnistym spodzie (227 kcal), kawa czarna bez cukru

obiad: 14:00: klopsiki wegańskie w kremowym sosie z kaszą gryczaną i surówka po żydowsku (365 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: muffinka serowa z dipem z kwaśnej śmietany i kalarepką (238 kcal) i tarta szpinakowa z suszonymi pomidorami, serem i sosem czosnkowym (294 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.