Ostatnio dodane zdjęcia

O mnie

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11767
Komentarzy: 16
Założony: 1 lipca 2022
Ostatni wpis: 14 listopada 2024

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Nerd-Witch

kobieta, 40 lat, Bielsko-Biała

160 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

4 listopada 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 04/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: placuszek cytrynowy z serkiem brzoskwiniowym (410 kcal), herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: wytrawny koktajl z ziołami i tabasco (158 kcal)

obiad: 14:00: makaron aglio olio z serem długodojrzewającym i warzywami (356 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: pasta z bakłażana z żytnim pieczywem na zakwasie (250 kcal) i salatka z camembertem, warzywami i orzechami włoskimi z dressingiem malinowym (332 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)

Medytacja: 30 minut na macie do akupresury

4 listopada 2024 , Skomentuj

Niedziela 03/11/24

Menu własne:

ciepła woda z cytryną

śniadanie: pieczywo razowe z serkiem śmietankowym, rukolą i dojrzewającym salami z indyka, pomidor i świeżo zmielony pieprz

obiad: makaron z pieczarkami, cebulką i sosem pomidorowym z serem grana padano

podwieczorek: "Bajeczny" od Wedla 2 szt., herbata Earl Grey z miodem

kolacja: kiełbasa śląska drobiowa z lokalnego eko-gospodarstwa, musztarda i ketchup

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała



4 listopada 2024 , Skomentuj

Sobota 02/11/24

Menu własne CHEAT DAY:

ciepła woda z cytryną

śniadanie: pieczywo razowe z serkiem śmietankowym, rukolą i dojrzewającym salami z indyka, pomidor i świeżo zmielony pieprz

obiad: kotlet de volaille z masłem i pietruszką, mizeria i ziemniaki puree

podwieczorek: "Kokosek" od Wedla 1 szt., herbata Earl Grey z miodem

kolacja:  pieczywo razowe z serkiem śmietankowym, rukolą i dojrzewającym salami z indyka, pomidor i świeżo zmielony pieprz, ser manouri

Porter Bałtycki 0,33l, makaroniki Deluxe

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

4 listopada 2024 , Skomentuj

Piątek 01/11/24

Menu własne:

ciepła woda z cytryną

śniadanie: pieczywo razowe z serkiem śmietankowym, rukolą i dojrzewającym salami z indyka, pomidor i świeżo zmielony pieprz

obiad: makaron tagiatelle z cukinią, pieczarkami i sosem pomidorowym

podwieczorek: "Kokosek" od Wedla 1 szt., herbata Earl Grey z miodem

kolacja: jabłko

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała



31 października 2024 , Komentarze (2)

Czwartek 31/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: chlebek rabarbarowy, jogurt grecki i pomarańcza (355 kcal) kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z cytrynowym dipem z ricotty (156 kcal)

obiad: 14:00: kotlecik pieczarkowy w sosie koperkowym z kaszą pęczak i surówką po żydowsku (431 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: tarta brokułowa z sosem czosnkowym (237 kcal) i caponata z soją i pieczywem (310 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała


30 października 2024 , Skomentuj

Środa 30/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal + własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: pasta z bakłażana i papryki z żytnim pieczywem na zakwasie, pół jajka i kalarepka (356 kcal)

II śniadanie 11:30: ciasteczko sezamowe (224 kcal)

obiad: 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie szpinakowym z ciecierzycą i suszonymi pomidorami (393 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka z mini mozzarellą, fasolką szparagową i pomidorem z sosem vinegrette (259 kcal) i chakalaka z zielonym groszkiem i brązowym ryżem (266 kcal), kabanosy drobiowe z lokalnego eko gospodarstwa

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

29 października 2024 , Skomentuj

Wtorek 29/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal +własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: pełnoziarniste naleśniki z musem orzechowym i sosem malinowym (420 kcal), kawa czarna bez cukru

rozgrzewająca korzenna herbata Rituals Cinnamon & Ginger z łyżeczką miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: zielone smoothie z nasionami chia (94 kcal)

obiad: 14:00: biryani z kaszą bulgur (433 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: żytnie pieczywo na zakwasie, twarożek z papryka, rukolą i słonecznikiem (230 kcal) i sałatka z prażona cieciorką, serem feta i warzywami z sosem jogurtowym (312 kcal) kabanosy drobiowe z lokalnego eko-gospodarstwa

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

28 października 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 28/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: żytnie pieczywo na zakwasie, pasta warzywna, ogórek (382 kcal), herbata English Breakfast z łyżeczka miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: deser waniliowy z płatkami owsianymi i jeżynami (238 kcal)

obiad: 14:00: nuttermasala z czerwoną fasolą, kalafiorem i brązowym ryżem (432 kcal), zielona herbata Bancha

podwieczorek i kolacja 17:00: krem pomidorowy na mleczku kokosowym z mozzarellą (202 kcal); vege shoarma (294 kcal), ziołowa herbata Slaap

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała


28 października 2024 , Skomentuj

Niedziela 27/10/24

Menu własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny

śniadanie: frankfurterki drobiowe z lokalnego eko-gospodarstwa, musztarda bawarska, pomidor

II śniadanie: jabłko

obiad: szaszłyki z cukinią, pieczarkami, papryką, cebulą i kurczakiem z lokalnego eko-gospodarstwa

kolacja: deska serów: mimolette, manouri i blue, wino białe Malwazja

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

28 października 2024 , Skomentuj

Sobota 26/10/24

Menu własne:

ciepła woda z sokiem z cytryny

śniadanie: pieczony pasztet drobiowy z lokalnego eko-gospodarstwa, kromka pieczywa razowego, musztarda bawarska, pomidor

obiad: kotlet de volaille z pietruszką i masłem, ziemniaki puree, sałatka wiosenna

kolacja: deska serów: mimolette, manouri i blue, kabanosy drobiowe z lokalnego eko-gospodarstwa, białe wino Malvazja

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.