Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 124


Piątek 18/10/24 

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: jogurt naturalny z domową granolą i pomarańczą (220 kcal)

II śniadanie 11:30: pomidorowy kefir z ziołami (132 kcal)

obiad 13:00: wietnamska sałatka z tofu i makaronem ryżowym (359 kcal)

podwieczorek 15:00 pasta muhammara z żytnim pieczywem i rzodkiewką (370 kcal)

kolacja 18:30: leczo z cieciorką i brązowym ryżem (339 kcal) 

wino czerwone półsłodkie 1/2 kieliszka 

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.