Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 131


Piątek 25/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: hummus paprykowy z bułeczką gryczaną i białą rzodkwią (407 kcal)

II śniadanie 11:30: jogurtowa owsianka z gruszką i musem truskawkowym (233 kcal)

obiad 13:30: kotlecik warzywno-serowy z dipem ziołowym, kaszą bulgur i fasolką szparagową (427 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: tarta szpinakowa z sosem z suszonych pomidorów (187 kcal) i zupa warzywna z soczewicą (262 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1, kolagen Reme x1

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.