Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 120


Poniedziałek 14/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: pełnoziarnisty placuszek morelowy z serkiem naturalnym i gruszką (385 kcal), kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: krem cukiniowy z bazylią (164 kcal)

obiad 14:00: makaron ryżowy z tofu w sosie slodko-ostrym z bakłażanem (377 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: japońskie placuszki warzywne z dipem pomidorowym (256 kcal) i kasza bulgur z serem feta, oliwkami, pomidorkami i sosem musztardowym (316 kcal)

filiżanka mleka 2% z miodem Manuka

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1


© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.