Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 115


Środa 28/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny; herbata Pu-Erh

śniadanie 9:00: twarożek, bułka razowa i papryka czerwona (343 kcal) kawa czarna bez cukru

II śniadanie 11:30: jogurtowe ciasto chia z galaretką czereśniową (209 kcal)

obiad 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie pomidorowo-bakłażanowym z mini mozzarellą (362 kcal)

podwieczorek i kolacja 16:30: orkiszowe muffinki warzywne z sosem z suszonych pomidorów (226 kcal), vege salatka nicejska (381 kcal)

Suplementy: witaminy Vigor Ona x1; Czarnuszka CCD x1; Flora Regenerum x1



© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.