Ostatnio dodane zdjęcia

O mnie

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11804
Komentarzy: 16
Założony: 1 lipca 2022
Ostatni wpis: 14 listopada 2024

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Nerd-Witch

kobieta, 40 lat, Bielsko-Biała

160 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

26 września 2024 , Skomentuj

Środa 25/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: jogurt naturalny, musli z morwą białą i jabłkiem (378 kcal)

II śniadanie 11:30: quiche na orkiszowym spodzie z porem i cukinią (252 kcal)

obiad: 14:00: tofu z brązowym ryżem po syczuańsku (417 kcal)

podwieczorek i kolacja 19:30: krem z kalafiora z prażonymi pestkami dyni (168 kcal) i sałatka z batatami, jajkiem i fasolką szparagową z sosem vinegrette (311 kcal)

26 września 2024 , Skomentuj

Wtorek 24/09/24 

Menu własne:

śniadanie: pieczywo żytnie z pastą z grillowanego bakłażana i meksykańską, ser koryciński, oliwki, pomidory

obiad: gulasz warzywny z bakłażanem, pieczarkami i pomidorami

kolacja FALLA: kalafior w panko z cukinią, surówka colesław z czerwonej kapusty, tabbouleh, vege gyros, wino białe, marokańska herbata

26 września 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 23/09/24

Menu własne:

śniadanie: pieczywo żytnie, pasta warzywna meksykańska i z grillowanego bakłażana, pomidory, oliwki

obiad: gulasz warzywny z bakłażanem, pieczarkami i pomidorami z makaronem risoni i natką pietruszki


26 września 2024 , Skomentuj

Niedziela 22/09/24

Menu własne:

śniadanie: pieczywo razowe, masło, pasta z grillowanego bakłażana i suszonych pomidorów, ogórek konserwowy, śledź "przysmak gajowego" z grzybami

przekąska: maliny

obiadokolacja: gulasz warzywny z bakłażanem, cukinią, brązowymi pieczarkami i pomidorami z pesto pepperoncino i makaronem risoni; sałatka z awokado i pomidora z natka pietruszki, wino czerwone

21 września 2024 , Skomentuj

Sobota 21/09/24

Menu własne:

śniadanie: pieczywo razowe, pasta z papryki, pomidory, ogórek konserwowy, 1/2 awokado, czerwona papryka 

obiad: ryż biały i dziki, łosoś grillowany, sałatka wiosenna z papryką, ogórkiem i pomidorami 

kolacja: ser hiszpański tapas, maliny, wino czerwone modri pinot

20 września 2024 , Skomentuj

Piątek 20/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pasztet jajeczny z sosem ranczerskim (361 kcal)

II śniadanie 11:30: deser truskawkowy z mascarpone, płatkami owsianymi i miętą (213 kcal)

obiad: 14:00: TEX-MEX z kwaśną śmietana i brązowym ryżem (364 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem z bakłażana z prażonymi pestkami dyni (224 kcal) i komosa ryżowa z falafelem, warzywami i dipem miętowym (326 kcal)

Ciało:  zimny prysznic + mus do ciała, sauna

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km), basen 30 minut

19 września 2024 , Skomentuj

Czwartek 19/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: chlebek rabarbarowy, jogurt grecki i brzoskwinia (357 kcal)

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z cytrynowym dipem z ricotty (156 kcal)

obiad: 14:00: kotlecik pieczarkowy w sosie koperkowym z kaszą pęczak i surówką po żydowsku (431 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka z mini mozzarellą, pomidorem i fasolką szparagową w sosie vinegrette (259 kcal) i caponata z soja i pieczywem (310 kcal), jabłko 

Ciało: zimny prysznic + mus do ciała

18 września 2024 , Skomentuj

Środa 18/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pasta z bakłażana i papryki z żytnim pieczywem na zakwasie i kalarepką, czarna kawa bez cukru (343 kcal)

II śniadanie 11:30: ciasteczko sezamowe (224 kcal)

obiad: 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie szpinakowym z ciecierzycą i suszonymi pomidorami (393 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: tarta brokułowa z sosem czosnkowym (237 kcal) i chakalaka z zielonym groszkiem i brązowym ryżem (266 kcal); jabłko


Ciało: zimny prysznic + olejek do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)



17 września 2024 , Skomentuj

Wtorek 17/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: żytnie pieczywo na zakwasie, twarożek z papryka, rukolą i słonecznikiem (230 kcal)

II śniadanie 11:30: pełnoziarniste naleśniki z musem orzechowym i sosem malinowym (420 kcal)

obiad: 14:00: biryani z kaszą bulgur (433 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: zielone smoothie z nasionami chia (94 kcal) i sałatka z prażona cieciorką, serem feta i warzywami z sosem jogurtowym (312 kcal)

Ciało: siarczkowe serum wyszczuplające do ciała


16 września 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 16/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: żytnie pieczywo na zakwasie, pasta warzywna, ogórek, czarna kawa bez cukru (382 kcal)

II śniadanie 11:30: deser waniliowy z płatkami owsianymi i jeżynami (238 kcal)

obiad: 14:00: nuttermasala z czerwoną fasolą, kalafiorem i brązowym ryżem (432 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem pomidorowy na mleczku kokosowym z mozzarellą (202 kcal); vege shoarma (294 kcal)

Ciało: masaż szczotką na sucho, zimny prysznic + olejek o zapachu kwiatów bzu, peeling

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.