Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 94


Środa 18/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pasta z bakłażana i papryki z żytnim pieczywem na zakwasie i kalarepką, czarna kawa bez cukru (343 kcal)

II śniadanie 11:30: ciasteczko sezamowe (224 kcal)

obiad: 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie szpinakowym z ciecierzycą i suszonymi pomidorami (393 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: tarta brokułowa z sosem czosnkowym (237 kcal) i chakalaka z zielonym groszkiem i brązowym ryżem (266 kcal); jabłko


Ciało: zimny prysznic + olejek do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)



© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.