Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 96


Piątek 20/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pasztet jajeczny z sosem ranczerskim (361 kcal)

II śniadanie 11:30: deser truskawkowy z mascarpone, płatkami owsianymi i miętą (213 kcal)

obiad: 14:00: TEX-MEX z kwaśną śmietana i brązowym ryżem (364 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem z bakłażana z prażonymi pestkami dyni (224 kcal) i komosa ryżowa z falafelem, warzywami i dipem miętowym (326 kcal)

Ciało:  zimny prysznic + mus do ciała, sauna

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km), basen 30 minut

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.