Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 95


Czwartek 19/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: chlebek rabarbarowy, jogurt grecki i brzoskwinia (357 kcal)

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z cytrynowym dipem z ricotty (156 kcal)

obiad: 14:00: kotlecik pieczarkowy w sosie koperkowym z kaszą pęczak i surówką po żydowsku (431 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka z mini mozzarellą, pomidorem i fasolką szparagową w sosie vinegrette (259 kcal) i caponata z soja i pieczywem (310 kcal), jabłko 

Ciało: zimny prysznic + mus do ciała

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.