Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 93


Wtorek 17/09/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: żytnie pieczywo na zakwasie, twarożek z papryka, rukolą i słonecznikiem (230 kcal)

II śniadanie 11:30: pełnoziarniste naleśniki z musem orzechowym i sosem malinowym (420 kcal)

obiad: 14:00: biryani z kaszą bulgur (433 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: zielone smoothie z nasionami chia (94 kcal) i sałatka z prażona cieciorką, serem feta i warzywami z sosem jogurtowym (312 kcal)

Ciało: siarczkowe serum wyszczuplające do ciała


© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.