Środa 30/10/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal + własne:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: pasta z bakłażana i papryki z żytnim pieczywem na zakwasie, pół jajka i kalarepka (356 kcal)
II śniadanie 11:30: ciasteczko sezamowe (224 kcal)
obiad: 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie szpinakowym z ciecierzycą i suszonymi pomidorami (393 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka z mini mozzarellą, fasolką szparagową i pomidorem z sosem vinegrette (259 kcal) i chakalaka z zielonym groszkiem i brązowym ryżem (266 kcal), kabanosy drobiowe z lokalnego eko gospodarstwa
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała