Poniedziałek 28/10/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: żytnie pieczywo na zakwasie, pasta warzywna, ogórek (382 kcal), herbata English Breakfast z łyżeczka miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: deser waniliowy z płatkami owsianymi i jeżynami (238 kcal)
obiad: 14:00: nuttermasala z czerwoną fasolą, kalafiorem i brązowym ryżem (432 kcal), zielona herbata Bancha
podwieczorek i kolacja 17:00: krem pomidorowy na mleczku kokosowym z mozzarellą (202 kcal); vege shoarma (294 kcal), ziołowa herbata Slaap
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała