Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 134


Poniedziałek 28/10/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: żytnie pieczywo na zakwasie, pasta warzywna, ogórek (382 kcal), herbata English Breakfast z łyżeczka miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: deser waniliowy z płatkami owsianymi i jeżynami (238 kcal)

obiad: 14:00: nuttermasala z czerwoną fasolą, kalafiorem i brązowym ryżem (432 kcal), zielona herbata Bancha

podwieczorek i kolacja 17:00: krem pomidorowy na mleczku kokosowym z mozzarellą (202 kcal); vege shoarma (294 kcal), ziołowa herbata Slaap

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała


© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.