Wtorek 29/10/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal +własne:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: pełnoziarniste naleśniki z musem orzechowym i sosem malinowym (420 kcal), kawa czarna bez cukru
rozgrzewająca korzenna herbata Rituals Cinnamon & Ginger z łyżeczką miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: zielone smoothie z nasionami chia (94 kcal)
obiad: 14:00: biryani z kaszą bulgur (433 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:00: żytnie pieczywo na zakwasie, twarożek z papryka, rukolą i słonecznikiem (230 kcal) i sałatka z prażona cieciorką, serem feta i warzywami z sosem jogurtowym (312 kcal) kabanosy drobiowe z lokalnego eko-gospodarstwa
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała