Czwartek 31/10/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: chlebek rabarbarowy, jogurt grecki i pomarańcza (355 kcal) kawa czarna bez cukru
II śniadanie 11:30: świeże warzywa z cytrynowym dipem z ricotty (156 kcal)
obiad: 14:00: kotlecik pieczarkowy w sosie koperkowym z kaszą pęczak i surówką po żydowsku (431 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:00: tarta brokułowa z sosem czosnkowym (237 kcal) i caponata z soją i pieczywem (310 kcal)
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
tara55
31 października 2024, 20:57Ooo.. Chlebek rabarbarowy. Sama go pieczesz.? Pozdrawiam
Nerd-Witch
31 października 2024, 21:07Nie :) w dni robocze korzystam z cateringu dietetycznego od Body Chief i mają naprawdę pyszne te chlebki, wszystko mają pyszne z resztą 🙂