Poniedziałek 04/11/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: placuszek cytrynowy z serkiem brzoskwiniowym (410 kcal), herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: wytrawny koktajl z ziołami i tabasco (158 kcal)
obiad: 14:00: makaron aglio olio z serem długodojrzewającym i warzywami (356 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:00: pasta z bakłażana z żytnim pieczywem na zakwasie (250 kcal) i salatka z camembertem, warzywami i orzechami włoskimi z dressingiem malinowym (332 kcal)
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)
Medytacja: 30 minut na macie do akupresury