Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 141


Poniedziałek 04/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: placuszek cytrynowy z serkiem brzoskwiniowym (410 kcal), herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: wytrawny koktajl z ziołami i tabasco (158 kcal)

obiad: 14:00: makaron aglio olio z serem długodojrzewającym i warzywami (356 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: pasta z bakłażana z żytnim pieczywem na zakwasie (250 kcal) i salatka z camembertem, warzywami i orzechami włoskimi z dressingiem malinowym (332 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)

Medytacja: 30 minut na macie do akupresury

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.