- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Eliminacja glutenu staje się coraz powszechniejsza. Nie należy robić tego na własną rękę, bez wskazań, jednak niekiedy jest to konieczne. Jak wtedy...
Czytaj wpisOwoce i warzywa, jako produkty niskokaloryczne, ale bogate w cenne składniki zalecane są każdego dnia. Chociaż do świeżych produktów mamy...
Czytaj wpisIBS, czyli zespół jelita nadwrażliwego, dotyka coraz liczniejszej grupy osób. Naprzeciw osobom cierpiącym z jego powodu wyszli naukowcy z Monach...
Czytaj wpisToksyczne jajka to wiadomość z ostatnich dni. Informacja o dioksynach w jajach z południa Polski przemyka szybko przez Internet. Nie jest to...
Czytaj wpisDotychczas jadłam sporo nabiału, jednak stwierdzono u mnie nietolerancję laktozy. Czym mogę zastąpić produkty mleczne? Magda 32 l.
Czytaj wpisAcerola (Malpigia granatolistna) jest obecnie uznawana za najbogatsze źródło kwasu askorbinowego (witaminy C). Uważa się, że jeden owoc aceroli ma tyle...
Czytaj wpisCodziennie do pracy lub szkoły zabierasz kanapki. Masz już dosyć tej rutyny, a na samą myśl o kanapkach dostajesz mdłości. Nie wiesz jednak, co innego...
Czytaj wpisOrzeszki w kolorowych glazurach M&Ms są znane i lubiane. Jednak każdy ich wielbiciel, poza orzechami i czekoladową miazgą, musi liczyć się...
Czytaj wpisPączki w tłusty czwartek to tradycja. Nie jest łatwo przejść obok nich obojętnie, zwłaszcza że po tygodniach diety potrzebujemy "słodkiej...
Czytaj wpisPrzeziębienie, ukąszenia, nowotwory, infekcje. Na wszystko to pomoże czosnek, przynajmniej w pewnym stopniu. Wydaje się więc, że jest panaceum...
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz