- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Kazeina, czyli białko mleka, nie cieszy się ostatnio uznaniem. Czy jej ciemna strona to prawda, czy raczej legenda?
Czytaj wpisEssiac to zdrowotna mieszanka ziół pochodząca z Kanady. Jej autorka stosowała herbatkę jako lek na raka. Czy jest tak rzeczywiście? Co zawiera...
Czytaj wpisPrzejrzałe banany mogą okazać się idealną podstawą wielu ciekawych przepisów. Sprawdź jak możesz je wykorzystać. Jak wykorzystać przejrzałe banany?...
Czytaj wpisZłamania w wyniku ubytków kostnych, które następują po zmniejszeniu poziomu estrogenów w czasie menopauzy, to jedne z częstszych...
Czytaj wpisSoda oczyszczona czyli wodorowęglan sodu, to produkt, który każda z nas zapewne posiada w swojej kuchni. Można ją wykorzystać na nieskończenie...
Czytaj wpisKwas chlebowy to modna ostatnio alternatywa dla napojów orzeźwiających typu cola. Co się w nim kryje? Czy rzeczywiście jest wart swojej opinii?...
Czytaj wpisRefluks żołądkowo - przełykowy, czyli cofanie się treści żołądka do przełyku, to dolegliwość bardzo często spotykana. Nadal jednak za mało o...
Czytaj wpisSelen to mikroelement, którego dostarczanie wraz z pożywieniem jest konieczne, by zachować pełnię zdrowia. Jest niezbędny do życia i z tego...
Czytaj wpisNa diecie unikać należy tego co kaloryczne i mało wartościowe. Nie zawsze zdajesz sobie sprawę, że to co zjadasz czy wypijasz ma duży wpływ na...
Czytaj wpisKlasy cukru mówią nam o wartościach sensorycznych i wyróżnikach fizykochemicznych cukru białego. Czy klasa cukru ma znaczenie?
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz