- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Po każdej imprezie, świętach, czy większym obiedzie pozostają resztki jedzenia. Co zrobić z mięsem, jak długo można jeść sernik? Najważniejsze...
Czytaj wpisWszyscy wiemy o zdrowotnych właściwościach miodów. Jest jednak wśród nich miód wyjątkowy, o niebywałych właściwościach, porównywalnych do...
Czytaj wpisKażda osoba na diecie odchudzającej zastanawia się jaki dodatek do obiadu będzie najlepszy, najzdrowszy, najmniej kaloryczny? Co najmniej kaloryczne do...
Czytaj wpisZ ponad 10 000 dodatków do żywności możemy znaleźć te mniej i bardziej szkodliwe. Istnieją obawy, że niektóre z nich mogą powodować...
Czytaj wpisNa sklepowych półkach możemy spotkać cały wachlarz olejów. Nie łatwo jest wybrać ten najbardziej wartościowy. Najczęstsze wątpliwości dotyczą...
Czytaj wpisZielona herbata może być ratunkiem dla osób z nadciśnieniem, ale tylko pod warunkiem powstrzymania się od palenia papierosów. Pięcioletnie badania...
Czytaj wpisAwokado to ceniony i znany owoc. Używamy go jako przystawki i dodatki do głównych posiłków. Obniża poziom cholesterolu, działa...
Czytaj wpisZaparcia to zmora wielu kobiet. Kiedy się już przytrafiają, rujnują wszystko. Jesteśmy ociężałe, obolałe i złe. Chwytamy się każdego sposobu,...
Czytaj wpisMit na temat gruszki jako owocu zakazanego podczas odchudzania nadal pokutuje. W rzeczywistości gruszka ma niewiele więcej cukrów niż popularne jabłko....
Czytaj wpisPlan treningowy powinna posiadać każda systematycznie ćwicząca osoba, niezależnie od tego, ile czasu poświęca na swoje treningi i co chce dzięki...
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz