- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Bioopakowania wykonane z źródeł białka, mogą stać się wsparciem dla konserwantów. Ich właściwości antybakteryjne pozwalają na wykorzystanie...
Czytaj wpisAlkohol to kalorie, które zwiększają bilans energetyczny diety. To również zmniejszenie samokontroli i zwiększenie apetytu. Czy zatem można czy nie...
Czytaj wpisKaszę umyj, podpraż, ugotuj i ciesz się jej walorami zdrowotnymi oraz smakiem. Ugotowanie kaszy w tradycyjny sposób nie jest trudne, jednak...
Czytaj wpisDieta zgodna z grupą krwi stała się hitem po publikacji książki naturoterapeuty Petera D’Adamo ‘Jedz zgodnie ze swoją grupą krwi’. Według...
Czytaj wpisWaga analizująca skład ciała to ostatnimi czasy produkt obowiązkowy u odchudzających się osób. Lawinowo wymieniamy zwykłe wagi, które podają jedynie...
Czytaj wpisWarzywa w diecie dziecka są ważne, ponieważ są źródłem witamin, składników mineralnych, błonnika pokarmowego i szeregu fitozwiązków....
Czytaj wpisKuchenne ręczniki, gąbki, a nawet telefony komórkowe są realnym zagrożeniem dla żywności. Wystarczy jednak przestrzegać kilku prostych zasad, aby...
Czytaj wpisPopsute, nadgnite jabłka czy pomidory to najczęściej ‘odkrawane’ produkty, które po małej operacji nożem trafiają do naszego brzucha. Czy wystarczy...
Czytaj wpisRyż brązowy, biały, a może dziki? Każdy z nich znajdzie liczne zastosowania w kuchni. Który jednak jest najzdrowszy i najbardziej...
Czytaj wpisOdchudzanie się z początkiem wiosny to doskonały pomysł! Twoje ciało nabiera wigoru, poprawia się samopoczucie, budzi się z zimowego letargu....
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz