- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Pasta z roślin strączkowych to znakomita metoda na włączenie tych wartościowych składników pożywienia do diety. Oprócz tego, że zawiera sporo...
Czytaj wpisGruszki powoli wypierają z naszych jadłospisów letnie owoce. Pomimo że nie mogą poszczycić się wysoką zawartością witamin, nadrabiają bogactwem...
Czytaj wpisUczucie głodu potrafi być niezwykle męczące. Sprawia, że cała nasza uwaga skupiona jest na jedzeniu. To utrudnia normalne funkcjonowanie, szczególnie...
Czytaj wpisDo dbania o odpowiedni sposób żywienia zachęcają wszyscy, w tym również dietetycy i lekarze. Właściwy sposób odżywiania gwarantuje bowiem...
Czytaj wpisOwoce i warzywa to znakomite źródło witamin i składników mineralnych. W łatwy sposób można jednak znacząco zmniejszyć ich ilość poprzez...
Czytaj wpisTasiemiec, waciki, pigułki nasenne, głodówki. To jedne z najgorszych pomysłów, aby zrzucić zbędne kilogramy. Zobacz jakie zagrożenie niosą ze...
Czytaj wpisW jakiej temperaturze przechowywać posiłki? Jak długo potrawa może stać na stole? Jak uchronić się przed zatruciem? Te pytania często pozostają bez...
Czytaj wpisDrastyczne cięcie kalorii prowadzące do niskokalorycznych diet z głodowymi porcjami jedzenia – mimo, że każdy wie, że taki sposób redukcji wagi...
Czytaj wpisKazeina, czyli białko mleka, nie cieszy się ostatnio uznaniem. Czy jej ciemna strona to prawda, czy raczej legenda?
Czytaj wpisEssiac to zdrowotna mieszanka ziół pochodząca z Kanady. Jej autorka stosowała herbatkę jako lek na raka. Czy jest tak rzeczywiście? Co zawiera...
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz