Ostatnio dodane zdjęcia

O mnie

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 11968
Komentarzy: 16
Założony: 1 lipca 2022
Ostatni wpis: 15 listopada 2024

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Nerd-Witch

kobieta, 40 lat, Bielsko-Biała

160 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

6 września 2024 , Skomentuj

Piątek 06/09/24

śniadanie: razowe pieczywo, 1/2 awokado, hummus z burakiem, pasta z grillowanego bakłażana, pomidor 

przekąska: śniadanie: lody aRoma regular (średnie)  w kubeczku: gorzka czekolada 70%, kokosowe 

obiad: stek z tuńczyka, grillowane warzywa, 4 kawałki smażonego kalmara, białe wino Malvazija

Aktywność: spacerowanie, pływanie



6 września 2024 , Skomentuj

Czwartek 05/09/24

śniadanie: pieczywo razowe, 1/2 awokado, hummus z burakiem, pomidor 

przekąska: marchewka do chrupania, garść orzechów 

obiad: frytki z ketchupem 

kolacja: talerz ryb i owoców morza, grillowane warzywa, białe wino 

4 września 2024 , Skomentuj

Środa 04/09/24

Menu własne:

śniadanie: pieczywo razowe, hummus z burakiem, tuńczyk w sosie własnym, oliwki kalamata 

II śniadanie: kawałek sernika z musem borówkowo- malinowym

obiadokolacja: warzywne klopsiki z kaszą pęczak i sosem pomidorowym z pieczarkami i cukinią 

3 września 2024 , Skomentuj

Wtorek 03/09/24

Manu własne:

śniadanie: Ser kaszubski, pomidory z ziołami 

obiad: dorsz duszony z masłem, łyżka ziemniaków tłuczonych, sałatka z pomidorów, ogórka i czerwonej cebuli 

kolacja: czerwona porzeczka, maliny, jabłko i jogurt naturalny 

2 września 2024 , Skomentuj

Poniedziałek 02/09/24

Menu własne:

śniadanie: jajecznica z dwóch ekologicznych jajek, 1/2 awokado, pomidory, razowe pieczywo na zakwasie 

obiad: gulasz warzywny z pomidorami, bakłażanem i cukinią, ryż basmati, klopsiki warzywne, łyżka tartego sera dojrzewającego 

kolacja: maliny, jabłko, jogurt naturalny bio

2 września 2024 , Skomentuj

Niedziela 01/09/24

Menu własne:

śniadanie: oliwki, 1/2 awokado, ser kaszubski, pomidory, hummus klasyczny, zielona herbata gyokuro 

obiad: gulasz warzywny z pomidorami, bakłażanem i cukinią, ryż basmati, łyżka tartego sera dojrzewającego

kolacja: maliny, 1/2 kieliszka wina białego Cotes de Gascogne 

2 września 2024 , Skomentuj

Sobota 31/08/24

Menu własne:

śniadanie: 1/2 awokado, pomidory, oliwki, hummus klasyczny z przyprawą garam masala 

obiad: łosoś grillowany, łyżka ziemniaków tłuczonych, sałatka wiosenna, warzywa grillowane 

kolacja: ser kaszubski, pomidory, oliwki podsuszane, 1/2 kieliszka wina białego Cotes de Gascogne

30 sierpnia 2024 , Skomentuj

Piątek 30/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: hummus pietruszkowy z żytnim pieczywem i warzywami (414 kcal)

II śniadanie 12:00: serek wiśniowy z orzechami nerkowca

obiad 14:00: curry z tofu, kalafiorem i brązowym ryżem (413 kcal)

kolacja 17:00: tarta warzywna z serem i sosem romesco (309 kcal)

Ciało: zimny prysznic, sauna

Aktywność: basen 30 minut




29 sierpnia 2024 , Skomentuj

Czwartek 29/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: pasta z cukinią i serem feta, razowe pieczywo, kalarepka (367 kcal)

II śniadanie 12:00: owsiane ciasteczko kakaowe z orzechami włoskimi (192 kcal)

obiad 14:00: kotlecik z groszku w sosie chrzanowym z kaszą bulgur, surówka z kapusty kiszonej i marchewki (445 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka z serem lazur, suszoną śliwką i warzywami z sosem musztardowym (227 kcal) i chłopski garnek z fasolą i batatami (316 kcal)


28 sierpnia 2024 , Skomentuj

Środa 28/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: twarożek z rzodkiewką, żytnie pieczywo i papryka (307 kcal)

II śniadanie 12:00: jogurtowe ciasto chia z galaretką czereśniową (209 kcal)

obiad 14:00: makaron pełnoziarnisty w sosie pomidorowo-bakłażanowym z mini mozzarellą (362 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: orkiszowe muffinki warzywne z sosem z suszonych pomidorów (268 kcal), vege salatka nicejska (346 kcal)



© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.