Pamiętnik odchudzania użytkownika:
kcmg25

kobieta, 39 lat, Stargard Szczeciński

167 cm, 75.10 kg więcej o mnie

Postanowienie noworoczne: 67

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Masa ciała

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

25 maja 2016 , Komentarze (5)

Po pierwszym tyg -3,5 kg. A w drugim nic????

Przecież trzymałam się jadłospisu, godz, nie podjadałam, piłam i nic????

25 maja 2016 , Komentarze (3)

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 parowki, kromka razowca

Przekaska:10.00

- mandarynka

Lunch:13.00

- pomidor i kromka razowego z pasztetem

Obiad: 16.00

- pomidor, wafel ryzowy i 3 kabanosy

Kolacja:19.00

- pol gruszki i 6 truskawek

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1l

Herbata: 1l

24 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

-1 kanapka razowa, 2 parówki, pomidor

Przekaska:10.00

- Serek wiejski

Lunch:13.00

- 300 ml soku pomaranczowego, wafelek ryzowy

Obiad:16.00

-salatka z kurczakiem i feta

Kolacja:19.00

- serek wiejski

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1l

Herbata: 1l

23 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 jajka gotowane , lyzka, majonezu, lyzka jogurtu , szczypior, przyprawy, -pasta z tego., kromka pieczywa chrupkiego

Przekaska:10.00

- kabanos

Lunch:13.00

-zmiksowac: pol serka homogenizow. 3 migdaly, 2 lyzki tofu, + mleko pol szklanki, + 2 lyzki owocow (banan, jezyny, jagody ird)

Obiad: 16.00

- risotto z grzybami i zielonym groszkiem ( 4 lyzki brazowego ryzu, oliwa, 4 grzyby suszone, 5 lyzek groszku (mrozony lub konserwowy, przyprawy)

Kolacja:19.00

- sok wielowarzywny

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1l

Herbata 1l

23 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- 2 nalesniki (woda, jajko, otreby) z serkiem homogeniz i owocami

Przekaska: 10.00

- szklanka kefiru

Lunch:13.00

- galaretka rybna+ pieczywo

Obiad: 16.00

- ryba pieczona z 3 ziemniakami w postaci puree z jogurtem, surowka z kiszonej kapusty
Kolacja:19.00

- serek wiejski+ pomidor

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1l

Herbata 1 l

23 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- Jogurt naturalny 1 lyzka pestek z dyni 2 lyzki jagod , 1 lyzka siemienia lnianego

Przekaska:10.00

- kilka pomidorów koktailowych

Lunch:13.00

- jajecznica z 2 jajek , ogorek swiezy

Obiad: 16.00

- gotowana mloda Kapusta z chudym miesem lub chuda kielbaska, kromka pieczywa razowego

Kolacja:19.00

- szklanka soku swiezo wycisnietego z marchwi, jablka, ogorka

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1l

Herbata 1 l

19 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:\7.00

- 2 jajka na twardo, pomidor, 1 kromka razowego chleba z maslem

Przekaska:10.00

- Szklanka soku wielowarzywnego

Lunch:13.00

-jefir z owocami 300 ml

Obiad: 16.00

- salatka z kurczakiem i feta

Kolacja:19.00

- serek wiejski

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1,3l

Herbata: 1 l czerwona

18 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

-Serek wiejski , kielki, pomidor

Przekaska:10.00

- lyzka masla orzechowego

Lunch:13.00

- makrela w sosie pomidorowym

Obiad:16.00

-2 miseczki rosolu z ryzowym makaronem

Kolacja:19.00

- serek wiejski i pol szkl soku wielowarzywnego

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1 l

Herbata:1l czerwonej

17 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

- Kanapka z tunczykiem i ogorkiem (tunczyk tylko w sosie wlasnym)

Przekaska:10.00

- jogurt z kielkami

Lunch:13.00

-pol wedzonej makreli

Obiad: 16.00

- 3 pulpety w sosie pomidorowym, buraczki, 10 rzodkiewek

Kolacja:19.00

- serek wiejski, rzodkiewka

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1,5l

Herbata: 1,5l czerwona

16 maja 2016 , Skomentuj

NA CZCZO: szkl. Cieplej wody z cytryna

Śniadanie:7.00

-1 kanapka razowa 1 parowka warzywa i plasterk sera zoltego

Przekaska:10.00

- Serek wiejski

Lunch:13.00

- pol kubka serka wiejskiego, pomidor, pieczywo chrupkie

Obiad:16.00

-kurczak ze szpinakiem, razowym makaronem i feta

Kolacja:19.00

- szkl soku warzywnego

Przed snem:

- szkl. wody z 2 lyżkami octu jablkowego

Woda: 1,5l

Herbata: 1,5l czerwona

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.