Dostałam takiego e-maila od koleżanki i dzielę się tą wiadomością z Wami.
Z pewnością nie zaszkodzi przeczytać.
Ja jutro kupię zaraz cytrynki i zamrożę.
Poniżej tłumaczenie o mrożonych
cytrynach.
Zadziwiające mrożone cytryny.
Wielu zawodowców w restauracjach i
miejscach żywienia zbiorowego używa lub konsumuje całą cytrynę i nic z niej nie wyrzuca.
Jak zużywać całą cytrynę bez wyrzucania czegokolwiek?
To proste. Włóż całą umytą cytrynę do zamrażalnika swojej lodówki.
Kiedy jest ona już zamrożona,
weź tarkę i utrzyj na niej całą cytrynę (nie obieraj skórki) i posyp tą utartą masą swoje jedzenie (sałatkę, lody, zupę, dania rybne, mięsne, sosy, whisky, wino-lista dań jest niekończąca się).
Całe jedzenie zyska
niespodziewanie cudowny smak, którego nigdy wcześniej nie doświadczyłaś.
Wcześniej myślałaś tylko o soku z cytryny i witaminie C. Nigdy więcej!
Co jest
główną zaletą w jedzeniu całej cytryny, inna niż zapobieganie wyrzucaniu jej niezużytej części i dodawaniu smaku swoim posiłkom? Cóż, jak widzisz, skórka cytryny zawiera 5 do 10 razy więcej witamin niż
sok z cytryny. I tak właśnie to wyrzucałaś.
Ale od teraz wykonując tę prostą procedurę z mrożeniem całej
cytryny, ucieraniem jej i dodawaniem tego do swojego jedzenia czy picia, możesz spożywać wszystkie odżywcze składniki i być zdrowsza.
Dobre jest także
to,że skórka z cytryny to zdrowe i odmładzające pożywienie zwalczające także wszystkie toksyczne elementy w twoim ciele.
Tak więc włóż swoją umytą cytrynę do zamrażalnika i dodawaj do
jedzenia codziennie. To klucz,aby twoje jedzenie było smaczniejsze, a ty żebyś
żyła dłużej i była zdrowsza. Taki jest sekret cytryny.
Lepiej późno niż wcale.
Cytryna
(Citrus) jest cudownym produktem zwalczającym komórki rakowe.
Jest
10000 razy silniejsza niż chemoterapia.
Dlaczego o tym nie wiedzieliśmy? ...bo wielkie firmy farmaceutyczne
i laboratoria są zainteresowane wytwarzaniem sztucznych produktów co
przynosi im wielkie zyski.
Teraz możesz pomóc przyjaciołom poprzez poinformowanie ich o
korzystnym wpływie cytryny i jej soku na zapobieganiu chorobom. To wybornie smakuje, jest miłe i nie ma skutków ubocznych jak chemoterapia.
Jak wielu ludzi umarło ponieważ jest to pilnie strzeżona tajemnica w
celu nie narażenia na niebezpieczeństwo milionowych zysków wielkich
korporacji.
Jak wiesz jest wiele gatunków drzew cytrusowych rodzących cytryny i lemonki.
Możesz je zjadać na wiele sposobów, sok, miąższ, skórkę, robić drinki i
ma to wszystko wiele zalet z których najważniejsze to jakie wywiera na
torbiele i nowotwory. To drzewo to udowodniony dostarczyciel lekarstwa na raka.
Jest
także znane jako zwalczający drobnoustroje, zakażenia bakteriami oraz grzybami. Jest skutecznym środkiem przeciwko ludzkim pasożytom i robakom.
Reguluje też ciśnienie krwi kiedy jest ono za wysokie oraz działa jako środek przeciw depresjom, stresom czy zaburzeniom nerwowym.
Źródło
tych informacji jest fascynujące: to wyszło od jednego z największych
producentów leków, który po 20 latach badań laboratoryjnych prowadzonych od 1970 roku udowodnił i ujawnił, że cytryna zabija komórki nowotworowe w przypadku 12 rodzajów nowotworów jak; nowotwory jelita, piersi, prostaty, płuc i
trzustki.
Owoce
drzewa cytynowego działają 10000 razy lepiej niż
Adriamycyna -lek używany przy chemoterapii, powodujący tylko zwolnienie wzrostu komórek nowotworowych.
Co jest jeszcze bardziej zdumiewające, ten typ terapii,cytryna
zwalcza tylko złośliwe komórki rakowe i nie powoduje żadnych skutków ubocznych
dla normalnych komórek organizmu.
Tak więc umyj dobrze cytrynę, zamroź ją i utrzyj na tarce.
Twoje całe ciało podziękuje ci za to i będzie cię kochać.
Całe życie się uczymy.
Buziaczki cytrynkowe, kwaśne, ale jakie zdrowe