- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Rośliny strączkowe to bogactwo białka, błonnika pokarmowego, fitozwiązków, witamin i składników mineralnych. Pomimo, że wszyscy wiedzą, że są...
Czytaj wpisPierniczki to istotny element świąt Bożego Narodzenia. Unoszący się dzięki nim aromat w całym domu zapewnia, że w atmosferę świąt wczuwamy...
Czytaj wpisDieta w niedoczynności tarczycy pełni bardzo ważną rolę, pozwala na polepszenie samopoczucia oraz idealnej sylwetki. Coraz więcej osób cierpi na...
Czytaj wpisZawartość fruktozy w syropie glukozowo - fruktozowym powinna być oczywista. Okazuje się jednak, że może jej być znacznie więcej niż...
Czytaj wpisOzdoby do pierników są strasznie słodkie i przepełnione sztucznymi barwnikami. Nie jesteśmy jednak skazani na ich używanie. Podpowiadamy, jak...
Czytaj wpisKostka rosołowa to nic innego jak zlepek soli, wzmacniaczy smaku, tłuszczu palmowego i barwnika. Za tę cenę mamy szybki i tani 'rosół'...
Czytaj wpisSłodycze to zmora każdej mamy, która dba o zdrowie swojego dziecka. Półki uginają się od kuszących pyszności, a wytłumaczenie dziecku, że są one...
Czytaj wpisMasła orzechowe dostępne na rynku spożywczym często są kiepskiej jakości. Tłuszcz palmowy, pełno cukru, niezadowalająca ilość orzechów - to kłuje...
Czytaj wpisNiesłodka herbata czy kawa dla wielu z nas jest nie do przełknięcia. Wiemy jednak, że nadmiar cukru jest szkodliwy i że należy ograniczać jego...
Czytaj wpisAndrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się ze znajomymi. Jeśli nie masz pomysłu, co przygotować na ten wyjątkowy wieczór, a jednocześnie...
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz