- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Kuchenne ręczniki, gąbki, a nawet telefony komórkowe są realnym zagrożeniem dla żywności. Wystarczy jednak przestrzegać kilku prostych zasad, aby...
Czytaj wpisPopsute, nadgnite jabłka czy pomidory to najczęściej ‘odkrawane’ produkty, które po małej operacji nożem trafiają do naszego brzucha. Czy wystarczy...
Czytaj wpisRyż brązowy, biały, a może dziki? Każdy z nich znajdzie liczne zastosowania w kuchni. Który jednak jest najzdrowszy i najbardziej...
Czytaj wpisOdchudzanie się z początkiem wiosny to doskonały pomysł! Twoje ciało nabiera wigoru, poprawia się samopoczucie, budzi się z zimowego letargu....
Czytaj wpisAntybiotyki na bakterie działają znakomicie. Niestety niosą ze sobą skutki uboczne i zabijają przy okazji korzystną mikroflorę jelit. Co gorsze...
Czytaj wpisZamrażanie to bardzo wygodna i jedna z bezpieczniejszych metod przechowywania żywności. Czy jednak bezkarnie możemy przetrzymywać miesiącami...
Czytaj wpisRozciąganie powinno stanowić nieodłączny element każdego prawidłowo przeprowadzonego treningu. Warto jednak pamiętać o tym, że przyniesie ono wymierne...
Czytaj wpisJedzenie w pojedynkę nie musi oznaczać podjadania przekąsek przed telewizorem, zapychania się zupkami chińskimi czy podgrzewania dań gotowych. Z...
Czytaj wpisZdrowe jedzenie vs niezdrowe, to cel badań naukowców z NutriCoDE. Na przestrzeni 20 lat przeanalizowali nawyki żywieniowe osób dorosłych w 187...
Czytaj wpisNadmiar soli w diecie niszczy naczynia krwionośne, serce, nerki i mózg, nawet jeśli ciśnienie pozostaje w normie. Nowe badania odsłaniają...
Czytaj wpisDarmowa Diagnoza Dietetyczna
Sprawdź za darmo kiedy schudniesz