Ostatnio dodane zdjęcia

Sylwetka

Poprzednia Początkowa sylwetka
Obecna Obecna sylwetka
Cel Mój cel

O mnie

No to znów dobiłam do 76 kg. To już 20 kilogramów, które chcę zrzucić z początkowych kilku, które chciałam zrzucić zakładając konto dekadę temu. Jem emocjonalnie, jem z nudów, jem by regulować emocje. Myślę, że jak to opanuję, reszta przyjdzie sama. Uprawiam sport, lubię być na świeżym powietrzu. Lubię jeść warzywa, nabiał i białe pieczywo. Moim problemem jest przede wszystkim ilość, a nie to, co jem.

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 123660
Komentarzy: 4907
Założony: 26 marca 2022
Ostatni wpis: 17 stycznia 2025

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Babok.Kukurydz!anka

kobieta, 39 lat, Piernikowo

172 cm, 77.90 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

12 stycznia 2025 , Komentarze (28)

Jak co roku robię tego dnia wpis z rzeczami, których życzę sama sobie.

https://vitalia.pl/a>

9 stycznia 2025 , Komentarze (4)

https://vitalia.pl/pgfoNZ-cF

Dziś dość aktualny wpis. Enjoy. 

4 stycznia 2025 , Komentarze (9)

Jest mi zimno, choć w domu mam ciepło i czekam na cieplutki obiad. Jednak przez cały dzień zjadłam tylko resztkę zapiekanki z brukselką i dwie słodkie bułki z Lidla. I trochę pepernoten. Wydaje mi się że to za mało jak na tak długi dzień. Byłam pobiegać i teraz nie mogę się dogrzać. Mokre włosy pewnie też nie pomagają. Ale cieszę się jak dziecko. Mój pierwszy bieg w tym roku. 

A na blogu, jak co rano, pojawił się nowy wpis. 

3 stycznia 2025 , Komentarze (5)

Wreszcie mąż wybrał dom, w którym chcemy się zatrzymać. Trochę to trwało i nie jestem fanem jego skrupularnosci, ale mamy to. Mieszkanie w domu położony w dolinie w szwajcarskich Alpach. Z uwagi na górską pogode postanowiliśmy zacząć urlop tydzień wcześniej niż normalnie. 

Cz kktoś z was ma doświadczenie, jakie ubrania potrzebujemy we wrześniu w Alpach? Na co się przygotować? Zamierzamy chodzić, nie wspinać się. 😉

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.