Ostatnio dodane zdjęcia

Sylwetka

Poprzednia Początkowa sylwetka
Obecna Obecna sylwetka
Cel Mój cel

O mnie

2007/2008 redukcja z 105 kg do 75 kg dieta 1000kcal lata 2012-2017 powrót z jojo waga 140 2018 redukcja waga 120 dieta 1700 kcal 2022 roku to 133kg.....zajadanie stresu i smutku 2022 redukcja z 133 do 111 kg deficyt 2000 kcal 2022/2023 ciąża powrót z waga 111kg, połóg podskok na 119 ? 2023 CD redukcji na deficycie 2000/2100 kcal.... Czekam na efekty ?????

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 68043
Komentarzy: 4472
Założony: 9 stycznia 2018
Ostatni wpis: 4 marca 2025

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
waskaryba

kobieta, 41 lat, Wygoda

178 cm, 113.90 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

4 marca 2025 , Komentarze (1)

Bardzo ciężki wieczór głód z zachciankami ufff nie poległam limitu nie przekroczyłam brak surowych warzyw odbił się szybkim głodem. Jutro syte śniadanko zatem. Nie jest ani łatwo ani prosto.... Tak jak patrzę na te kółeczka podsumowując mc to tak naprawdę nie widać za nimi ile trzeba sobie odmówić i z sobą zagadać żeby był zwycięski dzień..... No bo jak nie wyjazd.. to w domu coś Die pojawi...to gdzieś zobaczysz to ci się przyklei do myśli......

4 marca 2025 , Komentarze (9)

Nie marnujemy dni i deficytujemy. 🍀🍀🍀

moje sn dziś wybornie słodkie....tak czasami przed @ bywa że się chce więc z rozsądkiem i sytością..

Przepyszne polecam na zachcianki....

3 marca 2025 , Komentarze (10)

Kto podejmuje od dziś postanowienie ... Działamy wyniki spadku wagi będziemy rozliczać 01. 06, 01.09. , 01.12 oraz 01.01.2026 r. Zbieram dziś zgłoszenia wklejam tabelkę z waga uczestniczek i działamy z deficytem. Nie będziemy raportować co mc ze względu na różnorodność cykli w czasie. 

Kto idzie.....po koronę 🥰

3 marca 2025 , Komentarze (5)

Wciąż przed @... Jest dobrze ciut zmalało...dietka utrzymana choć czekolada kusi.

Podnioslam limit kcal znów na 2000/2050 z 1950. Może to coś pomoże. Boje się że zero kaloryczne poniesie mnie w złą stronę. 

sn małe trzy jaja kiełbasa z gesina proteinka dwie garscue sałaty

ob spagetti z kurczakiem

fit pianka skyrowak Keto naleśniki 3 szt.

dzis taniec 20 min, bieżnia 45 min, prace ogrodowe 60 min

Od 10-15 godz mam

2 marca 2025 , Komentarze (8)

Menu

proteinka mozarella kulka garść sałaty

ob potrawka z kurczaka w kurkumie buraczki makaron rurki dziś 😅

fit pianka skyrowa 

kolacja jajo ser krolewski 2 plastry proteinka jako cheesprotein 😅

Wieczorem bieżnia 45 min. Bo w dzień się nie uda.

Z pokus ma być pizza w wynosu dla pozostałych ja dziś odmawiam. Gotuje za chwilę makaron i Ob już gotowy bo potrawka już czeka w lodówce.

Milego dnia 🥰 

p.s. jestem bardzo zniecierpliwiona i ciekawa co ten mc przyniesie na szklanej tafli oby wkoncu coś ruszyło w dół 😉... 

1 marca 2025 , Komentarze (4)

Dziś waga 115.6 na dniach okres- jest dobrze.

w tym m-cu więcej bieżni więcej spacerów podwórza, więcej tańca. 

Miłego dnia 🙂 

28 lutego 2025 , Komentarze (5)

luty 2025 waga najwyższa/ najniższa w połowie cyklu. 

Udanego marca 🙂

28 lutego 2025 , Komentarze (6)

Jaki byłeś ?

co do deficytu bardzo udany 2/28 dni były lekko naruszone ale 3000  kcal nie przekroczyło.

waga no tu to poemat matematyczny sinusoidy w górę w dół i w górę i wkoło

czy zanotowano mniejszą cyfrę tak bardzo drastycznie w dół było raz, oczywiście ok 13 dnia cyklu i na ten czas znów czekam i ta wagę uznaje za spadek...

aktywność rozpoczęta bieżnia od dwóch tyg i bardzo częste wyjścia na zewnątrz..

woda była w dobrych ilościach

sen bardzo źle malutko wręcz

bilans posiłków pięknie zachowany...menu jest już taką codziennością...menu lubię i powtarzam...

Jutro się zwaze choć jestem 4 dni przed @.

menu dziś

jajecznica parówki z indyka ćwierć kajzerki

sernik fit

ob 

kol proteinka mozarella salata

aktywność spacer 3500 kroków,  porządki i sadzenie w ogrodzie ok godz. Jeszcze wyjazd na zakupy...

Zatem żegnaj luty ... 

27 lutego 2025 , Komentarze (5)

... A u mnie wczoraj trwała taka walka z myślami ..bo byłam w rozjazdach sklepowych z dziećmi i nie zjadłam kolacji i po zakupach promocyjnych princepolo tak bym zjadła tak pogryzła..heee z godzinę walczył diabeł z aniołem wygrał anioł zamiast wafla zjadłam kajzerkę z pomidorem i sałata wędlina była pyszna i się najadłam...choć mój post został zakłócony ale chyba lepiej utrzymać limit kcal niż z głodu o 22 rzucić się na te wafle.

Dzis planuje dwa paczki kosztem oczywiście tradycyjnych węgli.

sn fit pianka do kawki 

ob sałatka gyros plus dwa paczki

kolacja proteinka mozarella salata lodowa.

Ostatnio w tyg jadłam więcej węgli ok 200/250 nie wiem czemu tak mi chodzi po głowie że może to ruszyło spadek wagi.  Bo ok 3 tyg temu chciałam zejść i zeszłam na ok 110/120 g i może to mi nie posłużyło i organizm się zbuntował...hmmm. to taka dygresja...

dzis waga 116.10 zaciskam zęby i uporem wywalczę te 110 i 99 w tym roku. Tylko tyle.

26 lutego 2025 , Komentarze (17)

Wywalczony mniejszy pomiar, choć nie paskowy ale cieszy. Wkoncu od 13 lutego coś mniej, było emocjonalnie ciężko ale warto czekać na mniejszą cyfrę..

Milego dnia 🙂 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.