Ostatnio dodane zdjęcia

Sylwetka

Poprzednia Początkowa sylwetka
Obecna Obecna sylwetka
Cel Mój cel

O mnie

15 lat , 1,60cm, 66,5 waga obecna, cel 58 kg

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 2332
Komentarzy: 75
Założony: 8 kwietnia 2012
Ostatni wpis: 25 maja 2014

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
Ilona981

kobieta, 28 lat, Opole

160 cm, 59.80 kg więcej o mnie

Masa ciała

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

25 maja 2014, Skomentuj
krokomierz,7,0,0,18,4,1401013820
Dodaj komentarz

10 maja 2014 , Komentarze (3)

Siemka chudzinkii :**

Właśnie dowiedziałam się, że przeszłam ostatni etap rekrutacji! Przyjęli mnie, jestem już pewniakiem, jeszcze tylko jedno spotkanko z szefem aby podpisać umowę. Jestem tak podjarana że już po końcu szkoły zaczynam, będe mieszkała z dala od domu co prawda z moim bratem ale i tak nie będzie mnie więcej w domu niż będe :) 

Bardzo boję się o dietę... Boję się, że zawale.... że zamiast chudnąć przytyję bo nie będe miała czasu na normalne jedzenie:c macie jakieś rady, jak sobie zaplanować posiłki ? 

Tydzień temu byłam na szkoleniu, atmosfera była mega fajna, pracą się stresuję bo nie jestem dobra w malowaniu ale mam nadzieję, że dam rade... a no tak ! nie powiedziałam wam co będę robić, będę nad morzem robiła tatuaże z henny, praca lekka i przyjemna a zarobki bardzo atrakcyjne ! No praca jak marzenie, pokaże wam móje 2 pierwsze tatuaże ze szkolenia ! 

6 maja 2014 , Komentarze (2)

Siemkaaa chudzinkii :***

Ahh tak się dziś bawiłam z moim psem który jest labladorem więc niezłe z niego psisko..

No i co z tego powiecie ? Ugryzł mnie tak w palca a dokładniej w paznokieć że aż mi pękł przy samej skórze, nie wyobrażacie sobie jak to boli, nie życze nikomu takiego bólu, obecnie siedzę sobie z plasterkiem na palcu :C a teraz pokażę wam moje świeżo pomalowane paznokcie przed ugryzieńiem mojego psiaka :)

**mój ulubiony zmywacz z biedry który pachnie najlepiej ze wszystkich które używałam :)

Wasza Ilaaa:***

5 maja 2014 , Komentarze (3)

Siemkaaa !! 

Dziś mimo, że jest poniedziałek dzień zaliczam do udanych oby jutro też tak było. Siedzę sobie i odpoczywam i piszę dla was notkę żeby was trochę zmotywować oraz pokazać trochę siebie :)

Chciałam wam coś polecić, oo matkooo najsmaczniejsza rzecz na świecie !! Sorbet tak nazywa się profesjonalnie ale może i jak kto woli lód, tak wiem, że wystarczy zblędować zamrożone owoce i domowy sorbet domowy ale jednak chciałam spróbować czegoś nowego i oto z Biedronki sorbet za 6,99zł! w opakowaniu mamy 4 kubeczki różnosmakowych sorbetów, dziś moje serce skradł cytrynowy <3 był pyszny jak do tej pory najlepszy według mnie ! Koniecznie wypróbujcie a teraz kilka fotek dla Wass 

Waszaaa  Ilaaa ! ;*

**132kcal niestety nie widać :/ 

***sorki za jakość, ale to światło wszystko psuje :ccc

2 maja 2014 , Komentarze (2)

Już 6 dzień racjonalnego odżywiania i sportu jestem z siebie mega dumna!! A teraz prośba do was poszukuję jakiś fajnych butów do ćwiczeń do 100 zł takie żeby były na początek. Leginsy sportowe są, stanik sportowy jest, jedynie tych butów brakuje mi do szczęścia ! (puchar) odnawiam pamiętnik dopiero po 6 dniach bo nie chciałam bez sensownie zaczynać pisać i ginąć bez śladu jak to było ostatnio, więc teraz to już na poważnie... trzeba zwyciężyć!!!(puchar)                                          

Tak było :// 66kg 1 styczeń. 2014

Tak jest teraz ! Racjonalne żywienie i ćwiczenia ! a to dopiero początek! 

Ps. autentyczność zdj potwierdza moja blizna po wyrostku :D 

26 maja 2013 , Komentarze (9)

67 kg 60kg

CO MYŚLICIE, WIDAĆ RÓZNICE ? JEST POPRAWA ? <3

25 maja 2013 , Komentarze (2)

Tak, tak każdy wiedział że z czasem wrócę więc.... Od DZIŚ 25 maj 2013 znów zaczynam dietę. mój cel to 55 kg, wiem że dam radę i że to możliwe ostatnio na diecie schudłam 7 kg więc wszystko jest możliwe NEVER SAY NEVER! Dziś waga startowa to 60 kg :c
8 czerwca zważę się i mam nadzieje że bedzię już o 2 kg mniej :)

Moje małe postanowienia to:
dużo wody
2 kubki zielonej herbaty dziennie
zero słodyczy
codziennie brzuszki i przysiady oraz wymachy nóg
i nie przekraczac 1000 kcal dziennie

Mam nadzieję że pomożecie mi wytrwać w postanowieniu, tak jak to było wczesniej !

16 grudnia 2012 , Komentarze (6)

Hej, wiem że dawno mnie tu nie było ale nie miałam czasu na vitalię, dieta była 100 % trochę cwiczenia zaniedbałam ale co tam .. : ) Wczoraj się zważyłam iiii coo..... z 66,5 do 62,9 czyli 3,6 kg spadło po 15 dniach nawet nie wiecie jak się cieszę.. kolejne ważenie wyznaczyłam sobie na nowy rok czyli 1 styczeń i chcę wtedy ważyć równe 60kg !
Mam nadzieję że uda mi się to zżucic !  :D
A teraz porażka: w piątek po lekcja pojechałam do mojej przyjaciółki na noc i następnego dnia na mecz więc jakby nie było 2 dni u niej byłam.. I musiałam jeść to co mi dawali nie miałam innego wyboru na kolację niestety zjadłam pizze, sniadanie pierogi, 2 kawałki ciasta, ciastka  więc jak widzicie poważnie zgrzeszyłam ale nie mam wyrzutów sumienia, już jestem w domu dziś zjadłam bardzo dobrze i wróciłam do normalnego trybu jedzenia : ) KOCHAM WAS !

8 grudnia 2012 , Komentarze (3)

Nie mam za bardzo czasu więc wstawię wam bilans i tyle  :) Aaa i oglądałam dziś Przed Świtem 2 i jestem zachwycona tak jak, wszystkimi czesciami :) Oglądałyście? Jak wam się podobało ?
                              BILANS:
Ś: activia z musli 350 kcal
O: trochę bigosu 65 kcal
mandarynka 26 kcal
P: 2 mandarynki 47 kcal, banan 84 kcal, gruszka 106 kcal, marchew 29 kcal
K: 3 wasy z almette 90 kcal
                                      800/1000
AKTYWNOŚĆ:
100 BRZUSZKÓW
50 PRZYSIADÓW
100 UNIESIEN NÓG

8 grudnia 2012 , Skomentuj

BILANS:
 Ś: jogobella light z musli 150 kcal
IIŚ: batonik musli 105 kcal
O: 5 pierogów ruskich polanych masłem 350 kcal
K:2 wasy z allmette 70 kcal + banan 71 kcal  kawa 30 kcal

776/1000

Aktywność:
80 brzuszków
100 uniesień nóg
50 przysiadów

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.