Pamiętnik odchudzania użytkownika:
KrychaSP

kobieta, 47 lat, Warszawa

165 cm, 69.00 kg więcej o mnie

Postanowienie wakacyjne: NIGDY nie przekraczać 57 kilosów :]]

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Historia wagi

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

12 grudnia 2010 , Skomentuj

3 DODATKOWY DZIEŃ PROTEIN

żarełko:

1. serek wiejski light Piątnica

2. 3 cynamonowe bułeczki Dukana

3. jogurt pitny Jovi 0% waniliowy

piciu:

2 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem 

10 grudnia 2010 , Komentarze (1)

2 DODATKOWY DZIEŃ PROTEIN

żarełko:

1. serek wiejski light Piątnica + 2 surimi

2. jogurt naturalny

3. 3 cynamonowe bułeczki Dukana

-3 jajka
-otręby pszenne (2 łyzki)  i owsiane (3 łyżki)
- proszku do pieczenia płaska łyżeczka
-kostka twarogu
- cynamon i słodzik   lub inne przyprawy wedle uznania

Białka ubijamy, resztę składników mieszamy i gotowe.

4. 2 mace tradycyjne z plasterkiem szynki + jajko na twardo

piciu:

3 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem 

kubek zielonki z opuncją

9 grudnia 2010 , Skomentuj

1 DODATKOWY DZIEŃ PROTEIN

żarełko:

1. serek wiejski light Piątnica

2. maca tradycyjna z serkiem Buko Toskana i plasterkiem szynki

3. owsianka

4. 2 mace tradycyjne z serkiem Buko Toskana i plasterkiem szynki

5. paluszek krabowy

piciu:

2 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem 

kubek Slim Figura 30+

kubek kawusi z mlekiem 0,5% i słodzikiem

 

8 grudnia 2010 , Komentarze (1)

żarełko:

1. jajecznica z 2 jajek na plasterku szynki

2. 4 racuszki Dukana

3. jogurt naturalny

4. 2 racuszki Dukana

5. jogurt pitny Jovi 0% waniliowy

6. 2 mace otrębowe z plasterkiem szynki i chrzanem

piciu:

3 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem

kubek Pu-Erh z płatkami róży

7 grudnia 2010 , Komentarze (4)

żarełko:

1. 2 mace otrębowe z plasterkiem szynki  +  jajko na twardo

2. 4 racuszki Dukana

2 jajka

2 łyzki otrąb owsianych

100g twarogu chudego

slodzik wedle uznania

3 łyzki serka homogenizowanego naturalnego lub jogurtu naturalnego

Ser rozdrabniasz dodajesz słodzik i łyzki serka wyrabiasz na jednolita masę jajka roztrzepujesz zwykła trzepaczką wsypujesz otreby - całość przelewasz do masy serowej wszytsko mieszasz łyzeczka na patelni teflonowej smazysz bez oleju .

3. jogurt naturalny

4. 4 racuszki Dukana

5. 2 mace otrębowe z plasterkiem szynki 

piciu:

3 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem

kubek Pu-Erh z płatkami róży

6 grudnia 2010 , Skomentuj

żarełko:

1. serek wiejski light Piątnica

2. owsianka

3. 2 mace otrębowe z plasterkiem szynki

piciu:

3 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem

5 grudnia 2010 , Skomentuj

żarełko:

1. 2 mace otrębowe z serkiem Freskiem z pomidorami i plastrem wędzonego łososia

2. jogurt naturalny

3. maca otrębowa z serkiem Freskiem z pomidorami i plastrem szynki + 3 rzodkiewki

piciu:

2 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem

kubek Slim Figura 30+

4 grudnia 2010 , Komentarze (1)

żarełko:

1. serek wiejski light Piątnica

2. 3 sznycelki z pieczarkami i cukinią

3. jogurt naturalny

4. 3 sznycelki z pieczarkami i cukinią

piciu:

2 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem

3 grudnia 2010 , Komentarze (3)

mało mam dziś czasu, zrezygnowałam więc z robienia Dukanowych Ferrero Rocher jak na poprzednią miesięcznicę   

wchłonęłam za to 2 tafelki czekolady gorzkiej 70% Nestle ... hmmm i  teraz nie wiem czy to był dobry pomysł ...

chyba robię się marudna nie sądzicie ?

3 grudnia 2010 , Skomentuj

żarełko:

1. serek wiejski light Piątnica + 3 rzodkiewki

2. 7 małych sznycelków z pieczarkami i cukinią

Składniki:
30 dkg mięso mielone drobiowe lub wołowe
10 dkg pieczarek
1 mała cukinia
3 lyżki otrębów
jajko
przyprawy

W misce mieszamy mięso, jajko, otręby , przyprawy oraz starte na tarce z grubym oczkiem cukinię bez skórki oraz pieczarki. Wszystko razem mieszam i smażę bez tłuszczu na patelni teflonowej w kształcie sznycelków.

3. 3 sznycelki z cukinią i pieczarkami

piciu:

4 x kubek kawusi z mlekiem 2% i słodzikiem

2 x Slim Figura 30+

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.