Poniedziałek –
Śniadanie – pasta twarogowa z awocado i pestkami słonecznika, pieczywo
razowe, mix warzyw
Przekąska – coctail jagodowy z siemieniem lnianym na mleku roślinnym
Obiad – polędwiczki z kurczaka w sosie z suszonych śliwek, kasza pęczak,
sałatka z ogórka konserwowego z papryką marynowana i cebulą
Przekąska –bezglutenowe ciasto proteinowe z orzeszkami ziemnymi
Kolacja- kotleciki z kaszy gryczanej i sera feta, sos pomidorowo ziołowy,
surówka z czerwonej kapusty
Wtorek –
Śniadanie - sandwich z mozzarellą i pomidorem, mix warzyw
Przekąska – korpusy wytrawne z pastą tuńczykową
Obiad – rolada z indyka faszerowana morelami i brie, fettuccine
makaron, fasolka szparagowa oprószona sezamem
Przekąska – mus leśny, mix płatków, serek waniliowy
Kolacja – mix sałat, liście szpinaku z granatem, mango i chipsami
grillowanej szynki westfalskiej, sos balsamico
Środa –
Śniadanie –pasta jajeczna z suszonymi pomidorami i czarnymi
oliwkami, krążki pumpernikla, marynowana dynia, patison, papryka
Przekąska – masło orzechowe, cząstki mandarynki, pieczywo ryżowe
Obiad – schab po bałkańsku z warzywami z ryżem brązowym, surówka z
marchewka i selera
Przekąska – jabłko pieczone z twarożkiem bakaliowym
Kolacja – sałatka z camembertem, winogronami, mandarynką i orzechami
włoskimi na liściach sałaty, sos miodowy
Czwartek –
Śniadanie – pasta ananasowo-kokosowa, pieczywo chrupkie, kostki ananasa,
kiść winogrono
Przekąska – wstążki naleśnika razowego z musem waniliowym
Obiad – ziołowa pierś z pary z pesto, razowe świderki, surówka z czerwonej i
białej kapusty z oliwą
Przekąska – krem z selera, grzanki ziołowe
Kolacja – kurczak po chińsku w pięciu smakach, vasa błonnikowa
Piątek –
Śniadanie – dyniowe placuszki, mus truskawkowy, owoce
Przekąska – humus, vasa sezamowa, pomidorki cherry, kiełki
Obiad – pieczony pstrąg w folii z limonką i kolendrą podany z sezamowymi
brokułami, kasza kuskus
Przekąska – ciasteczka z żurawiną i migdałami
Kolacja - mozarella z pomidorami i pesto na sałacie z listkami
rucolli, mix nasion