Pamiętnik odchudzania użytkownika:
barbarossa1976

kobieta, 48 lat, Za Górami

166 cm, 72.00 kg więcej o mnie

Postępy w odchudzaniu

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Masa ciała

Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Wpisy w pamiętniku

12 marca 2014 , Komentarze (4)

SUPER DZIEŃ .I JAKO POGODA I AKTYWNY .POJEZDZIŁAM SOBIE ROWEREM ROZRUSZAŁAM SIĘ I WSZYSTKO MNIE BOLI .ALE TO NIC BYLE DO PRZODU MOTYWACJA JEST OK 

11 marca 2014 , Komentarze (3)

odwiedzam was dziennie choć nic nie pisze waga spada jest ok

25 lutego 2014 , Komentarze (3)

http://www.uwielbiamgotowac.com/2012/01/dania-miesne.html#.UwzvkLCoGg7

25 lutego 2014 , Komentarze (2)

Cordon Bleu

Składniki:
  • podwójna pierś z kurczaka
  • 4 plastry żółtego ser
  • 4 plastry szynki
  • sól
  • czarny mielony pieprz
  • papryka w proszku
  • czosnek granulowany
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • 1 szklanka bułki tartej
  • 1 jajko
  • olej do smażenia

Pierś z kurczaka myjemy i osuszamy. Przekrawamy w poprzek tak, by wyszły nam cztery kotlety. Rozbijamy na cienkie plastry, solimy, posypujemy pieprzem, czosnkiem i papryką. Na każdym kładziemy plaster żółtego sera i szynkę. Kotlety składamy na pół i odstawiamy do lodówki na minimum godzinę (lub na całą noc).
Na patelni rozgrzewamy olej. Kotlety panierujemy delikatnie w mące, następnie w roztrzepanym jajku i na koniec w tartej bułce. Kładziemy na rozgrzany olej i smażymy na małym ogniu na złoto z obu stron. Podajemy gorące.

Smacznego! :) 

24 lutego 2014 , Komentarze (1)

Witam was u mnie kontuzja kolana  dalej choć wczoraj pobiegałam .waga spada jak na razie staram sie nie jeść kolacji i słodyczy . 

17 lutego 2014 , Komentarze (2)

http://moniagotuje.blogspot.com/search/label/Desery

14 lutego 2014 , Komentarze (4)

supre walętynki w Katowickim spodku wróciłam głodna ale za pózno żeby jeść jakoś muszę zasnąć DOBRANOC

12 lutego 2014 , Komentarze (3)

nadwyrężyłam kolano i nici z dalszego biegania i jazdy rowerkiem

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.