Temat: Startujemy z SOUTH BEACH

Hej! Za chwilę zaplanuję posiłki i zrobię zakupy, żeby jutro wystartować z dietą South Beach :) Dietę chcę wzbogacić o ćwiczenia (5 razy w tygodniu) z Ewą Chodakowską, trening Hot Body. 
Czy ktoś z Was jest chętny wystartować razem ze mną?
FAZA I START: 19.06.2017 

<3 Wspólnie możemy się zmotywować do dalszej pracy. Służę pomocą i słowem otuchy w trudnych chwilach :) <3

Pasek wagi

właśnie już nikt się nie odzywa. Zrezygnowalyscie czy co?

Czesc. Tak się dobrze wątek zapowiadał... Właśnie czytam o tej diecie i miałam zamiar zacząć od poniedziałku. Któraś z was jeszcze walczy?  

Pasek wagi

Ja wciąż ;) Od poniedziałku zrzuciłam -2,8 kg ;-) -2 cm w brzuchu, - 1cm w udzie - nie sprawdzałam pozostałych pomiarów :) Jeszcze trochę ponad tydzień na 1 fazie i w końcu zacznę dołączać trochę makaronu i owoce :)

Pasek wagi

Gratulacje!  To świetnie :-) Ja zaczęłam dzisiaj i już mi się podoba :-) Fajnie byłoby gdyby więcej dziewczyn tu pisało, byłoby to dobrym wsparciem. 

Pasek wagi

dziewczyny ja chcę zacząć, ale widzę, że coś umiera tutaj wątek. Niedobrze, niedobrze bo motywacja się przyda. Napiszcie jak Wam idzie?  Trwacie dalej na diecie czy się poddałyscie? 

Pasek wagi

Ja się mocno inspiruję South Beach, ale nie trzymam się sztywno w 100%. Np jem tlusty twaróg zamiast chudego,  dziś zjadłam kawałek sernika... Można powiedzieć, że jestem na low carb. Ale czytam właśnie książkę South Beach turbo i podoba mi się 

Pasek wagi

U mnie po 2 tygodniach 1. fazy zeszło 4,1 kg. Pierwszy tydzień 2 fazy waga stoi. Mam nadzieję, że w końcu ruszy.

Pasek wagi

Super wynik!!!  Mi coś nie wychodzi sztywne trzymanie się reguł, ale prawie nie tykam węglowodanów od dwóch tygodni i spadło 2 kg. Może w moim przypadku powinnam być od razu na drugiej fazie? Mam do zrzucenia jeszcze tylko 4,5 kg. 

Pasek wagi

właśnie też tak zamierzam zrobić :)

Pasek wagi

Zaczynam od jutra SB. A właściwie od tej chwili, bo mamy "jutro", godzina 00:00

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.