Środa 13/11/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh
śniadanie 9:00: razowa bułka z twarożkiem i tatarem z suszonych pomidorów (392 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: pudding chia z musem truskawkowym (180 kcal)
obiad 14:00: klopsiki roślinne w sosie porowym z kaszą gryczaną niepaloną i brukselką (362 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:30: wytrawne muffinki z papryką i serem cheddar (229 kcal) oraz burito bowl z szarpanym jackfruitem i dipem z awokado (311 kcal)
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (16 km)