Wtorek 12/11/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh
śniadanie 10:00: razowe naleśniki z serkiem ziołowym, roszponką i kalarepką (397 kcal)
II śniadanie 12:00: sernik z musem orzechowo-kawowym, kawa czarna bez cukru(185 kcal)
obiad 14:00: makaron razowy a'la "primavera" z zieloną fasolką szparagową, cukinią, papryką i parmezanem (384 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:00: krem z zielonych warzyw z migdałami (221 kcal) i serem feta oraz ratatouille z zieloną soczewicą i pełnoziarnistym pieczywem (299 kcal), jabłko
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (17 km)