Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 149


Wtorek 12/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata Pu-Erh

śniadanie 10:00: razowe naleśniki z serkiem ziołowym, roszponką i kalarepką (397 kcal)

II śniadanie 12:00: sernik z musem orzechowo-kawowym, kawa czarna bez cukru(185 kcal)

obiad 14:00: makaron razowy a'la "primavera" z zieloną fasolką szparagową, cukinią, papryką i parmezanem (384 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem z zielonych warzyw z migdałami (221 kcal) i serem feta oraz ratatouille z zieloną soczewicą i pełnoziarnistym pieczywem (299 kcal), jabłko

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (17 km)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.