Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 145


Piątek 08/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 9:30: pełnoziarnisty naleśnik z serkiem mascarpone i domową konfiturą wiśniową z chia (395 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: świeże warzywa z dipem z ricotty (152 kcal) mini rogal świętomarciński (prezent od cateringu Body Chief )

obiad: 14:00: gulasz warzywny z boczniakami i kaszą gryczana niepaloną (343 kcal) zielona herbata

podwieczorek i kolacja 17:00: tarta brokułowa z twarogiem i sosem czosnkowym (368 kcal) sałatka caprese (236 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Medytacja: 60 minut na macie do akupresury

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.