Czwartek 07/11/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z sokiem z cytryny, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: serek śmietankowy z ogórkiem, papryką i bułką razową (417 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: deser malinowy z mascarpone i musli (216 kcal) kawa czarna bez cukru
obiad: 14:00: makaron razowy w sosie śmietanowym z brokułem, suszonymi pomidorami i soją (404 kcal), zielona herbata
podwieczorek i kolacja 17:00: placuszki warzywne w pikantnym sosie pomidorowym (199 kcal) i vege fasolka po bretońsku (282 kcal)
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (16 km)