Środa 06/11/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
śniadanie 9:30: jogurt naturalny, musli z morwą białą i jabłkiem (378 kcal) herbata Lady Grey z łyżeczka miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: quiche na orkiszowym spodzie z porem i cukinią (252 kcal)
obiad: 14:00: tofu z brązowym ryżem po syczuańsku (417 kcal), herbata Earl Grey
podwieczorek i kolacja 19:30: krem z kalafiora z prażonymi pestkami dyni (168 kcal) i sałatka z batatami, jajkiem i fasolką szparagową z sosem vinegrette (311 kcal), jabłko
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)