Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 142


Wtorek 05/11/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh

śniadanie 9:30: hummus z pieczoną cebulką i pietruszką z harrisą, żytnie pieczywo, ogórek kiszony (364 kcal), herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego

II śniadanie 11:30: sernik z musem truskawkowym na pełnoziarnistym spodzie (227 kcal), kawa czarna bez cukru

obiad: 14:00: klopsiki wegańskie w kremowym sosie z kaszą gryczaną i surówka po żydowsku (365 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: muffinka serowa z dipem z kwaśnej śmietany i kalarepką (238 kcal) i tarta szpinakowa z suszonymi pomidorami, serem i sosem czosnkowym (294 kcal)

Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2

Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała

Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.