Wtorek 05/11/24
Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:
ciepła woda z cytryną, herbata pu-erh
śniadanie 9:30: hummus z pieczoną cebulką i pietruszką z harrisą, żytnie pieczywo, ogórek kiszony (364 kcal), herbata Lady Grey z łyżeczką miodu akacjowego
II śniadanie 11:30: sernik z musem truskawkowym na pełnoziarnistym spodzie (227 kcal), kawa czarna bez cukru
obiad: 14:00: klopsiki wegańskie w kremowym sosie z kaszą gryczaną i surówka po żydowsku (365 kcal)
podwieczorek i kolacja 17:00: muffinka serowa z dipem z kwaśnej śmietany i kalarepką (238 kcal) i tarta szpinakowa z suszonymi pomidorami, serem i sosem czosnkowym (294 kcal)
Suplementy: Hairvity x2, Czarnuszka CCD x1, Flora Regenerum x1, Aura Żywe Zioła x2
Ciało: zimny prysznic + balsam do ciała
Aktywność: rowerek 30 minut (15 km)