Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 71


Poniedziałek 26/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: pasztet z soczewicy z konfiturą z czerwonej cebuli, ogórek małosolny, razowe pieczywo (348 kcal)

II śniadanie 12:00: ciasteczka z makiem i truskawkami (248 kcal)

obiad 14:00: kalafiorowy kotlecik z sosem Bua Budran, kasza pęczak, surówka z białej kapusty z koperkiem (376 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: krem z zielonego groszku z prażonym słonecznikiem (218 kcal) i kasza bulgur z warzywami i hummusem (330 kcal)

Ciało: zimny prysznic + olejek do ciała

Aktywność: rowerek 45 minut (27 km)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.