Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 68


Piątek 23/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: pasta jajeczna z awokado i szpinakiem, pieczywo żytnie z czarnuszką, pomidor (383 kcal)

II śniadanie 12:00: domowy deser a'la Monte (236 kcal)

obiad 14:00: kotlecik z batatów i białej fasoli z sosem tatarskim i kolorową komosą ryżową, surówka coleslaw (455 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: sałatka grecka (233 kcal) i  orientalna zupa z kaffirem, warzywami i makaronem sojowym (188 kcal)

Ciało: masaż szczotką na sucho, zimny prysznic +  olejek różany do ciała, sauna

Aktywność: basen 30 minut 

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.