Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 67


Czwartek 22/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00:  jogurt naturalny z gryczana granolą i nektarynką (388 kcal)

II śniadanie 12:00: zielone smoothie warzywne z awokado, szpinaku, ogórka i soku z cytryny (127 kcal)

obiad 14:00: vege pełnoziarniste spaghetti po bolońsku z zielonym groszkiem (387 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00:  placuszki jarmużowe z dipem z sera pleśniowego (196 kcal), kanapka z hummusem, harissą, ogórkiem i rzodkiewką (347 kcal)

Ciało: zimny prysznic + olejek do ciała, fizjoterapia



  • zlotonaniebie

    zlotonaniebie

    22 sierpnia 2024, 17:50

    Bardzo smaczne posiłki, będę Cię czasem kopiowała:))

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.