Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 66


Środa 21/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00:  razowa bułka z twarożkiem i tatarem z suszonych pomidorów (392 kcal)

II śniadanie 12:00: pudding chia z musem rabarbarowo-truskawkowym (175 kcal)

obiad 14:00: klopsiki roślinne w sosie koperkowym z kaszą pęczak i modrą duszona kapustą (381 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00:  pieczywo chrupkie z guacamole i kolorową papryką (188 kcal);  sałatka tajska z warzywami i prażoną ciecierzycą w sosie fistaszkowym (347 kcal).

Ciało: zimny prysznic, body-wrapping 

Aktywność: rowerek 45 minut (27 km)


  • agulek6

    agulek6

    21 sierpnia 2024, 11:23

    Komentarz został usunięty

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.