Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 65


Wtorek 20/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00:  razowe naleśniki z serkiem ziołowym, roszponką i kalarepką (397 kcal)

II śniadanie 12:00: krem z zielonych warzyw z migdałami (221 kcal)

obiad 14:00: makaron razowy a'la "primavera" z zieloną fasolką szparagową, cukinią, papryką i parmezanem (384 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00:  sernik z musem orzechowo-kawowym (185 kcal) i ratatouille z zieloną soczewicą i pełnoziarnistym pieczywem (299 kcal)

Ciało: zimny prysznic + balsam

Medytacja: leżenie na macie do akupresury 60 minut

  • Krysia105

    Krysia105

    20 sierpnia 2024, 21:43

    Komentarz został usunięty

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.