Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 64


Poniedziałek 19/08/24

Menu z cateringu VEGE niski IG 1500 kcal:

śniadanie 10:00: pasta z białej fasoli i śliwki, pełnoziarniste pieczywo, ogórek małosolny (371 kcal)

II śniadanie 12:00: jogurtowy deser z kakaową granolą i sosem z owoców leśnych (235 kcal)

obiad 14:00: falafel z sosem kuminowym, kaszą pęczak i warzywami (437 kcal)

podwieczorek i kolacja 17:00: wytrawne muffinki z papryka i serem cheddar (229 kcal), sałatka z camembertem, warzywami i cytrynowym vinegrette (277 kcal)

Ciało: masaż szczotką na sucho, zimny prysznic, peeling

Aktywność: rowerek 45 minut (23 km)


© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.