Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
środa fotomenu


Dziś krótko, zwięźle i na temat...
Ćwiczenia były, dieta też ok!
Mam sporo w tym tygodniu na głowie, ale swoje i tak robię.
Poniżej kilka fotek jedzonka...
....najpierw dzisiejszy obiadek bo już dawno takiego dobrego nie jadłam;-)



.....pierś z kury z piekarnika, reszta-warzywka!



a to już niedzielny obiad...z kiełkami
i kanapki na drugie śniadanie!



No i sok ze świeżego grapefruita;-)
Ma pomagać w spalaniu tłuszczu!


  • Catalunya

    Catalunya

    14 lutego 2013, 12:38

    osławione kielszki z IKEI? też je posiadam w swojej kolekcji. Jesteś estetką pierwsza klasa - jedzenie podane jest mega dobrze :) Kanapeczki ze świżym szpinakiem? też tak uwielbiam mhm mamy podobne preferencje smakowe :)

  • Yandelka

    Yandelka

    14 lutego 2013, 11:55

    obiadek pierwsza klasa

  • Mafor

    Mafor

    14 lutego 2013, 10:04

    Ja wczoraj pozno zabralam sie za trening i planowalam zrobic tylko ten ze Szwed, ale w sumie nie bylam zmeczona i zrobilam wszystkie, bylam też ciekawa innych treningów...

  • basterowa

    basterowa

    13 lutego 2013, 23:38

    Pyszności :) Dobrze, że mimo natłoku spraw dajesz radę pogodzić je z ćwiczeniami i dietą :)

  • Nejtiri

    Nejtiri

    13 lutego 2013, 22:30

    Ależ pysznie.. po co ja tu weszłam? Muszę iść spać, bo aż zgłodniałam. :) // Re: Ostatnio właśnie ktoś pisało udziale hormonów w odkładaniu się i spalaniu tłuszczu... powiem szczerze, jakoś w ogóle się nigdy nad tym nie zastanawiałam.. człowiek się uczy całe zycie. Dziękuję za polecenie książki. Koniecznie muszę ją przeczytać!

  • anikah

    anikah

    13 lutego 2013, 20:37

    smacznie u ciebie :)

  • breatheme

    breatheme

    13 lutego 2013, 20:33

    ja również z wielką ochotą pałaszuje kiełki :))

  • liliputek91

    liliputek91

    13 lutego 2013, 20:12

    pyszności:) Uwielbiam Twoje fotomenu!

  • Karolinasdz

    Karolinasdz

    13 lutego 2013, 19:38

    nie oplaca sie robic tylko ten serek na caly piekarnik ,ja mam taki maly piecyk i zawsze do niego wkladam jak robie te frytki z baklazana i mam caly obiad razem , z zurawina nie probowalam ,ale czytalam ze jest bardzo smaczne. Ja lubie go robic dluzej ,wtedy jest chrupki na zewnatrz a troche gumoaty srodku ,a jak go przymasz krocej to nie ma skorupki ,ale sie bardzo ciagnie ,kwestia jak kto lubi ,mam nadzieje ze Ci sie uda ,zdaj relacje! :)

  • Karolinasdz

    Karolinasdz

    13 lutego 2013, 19:31

    nie zauwaze*

  • Karolinasdz

    Karolinasdz

    13 lutego 2013, 19:31

    przecinam go na pol i stawiam do 250 stopni ,jak mi ktos nadgryzie i tego niezauwaze to sie rozlewa :)

  • Karolinasdz

    Karolinasdz

    13 lutego 2013, 19:29

    wszystko wyglada mega apetycznie i pewnie jest super smaczne :D

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.