Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
w koncu wyprobowalam


A mowa o "mus z awokado, banana i kakao" Rewelacja!!! Brakowalo troche slodkiego, bo nie mialam miodu, ale najbardziej podjaral mnie fakt, ze ta struktura jest taka miekka, puszysta, jedwabna...no a ja uwielbiam takie doswiadczenia dla podniebienia. A najadlam sie naprawde! 

Dojrzale awokado i przejrzaly banan to podstawa, w koncu mi sie udalo te dwa miec. 

Wczoraj caly dzien na dworze, bo mlody nie chcial spac, milo bylo spacerowac wszyscy razem. 

Wiosna juz u mnie...zamiast sie cieszysc to sie wkurzam, ze nie mam sie w co ubrac, bo sie nie mieszcze....a za cwiczenia jakos nie potrafie sie wziasc....boh:(

Moze choc z dieta mi wyjdzie. 

Milego dzionka

  • Grubaska.Aneta

    Grubaska.Aneta

    21 marca 2015, 19:47

    Właśnie miałam to napisać ze wszystko zależy czy awokado jest miękkie a tym samym dojrzałe bo jak twarde to nie ma takiego smaku wow.

  • wiossna

    wiossna

    21 marca 2015, 06:50

    A ja nie lubię awokado. Wszyscy się zachwycają więc robiłam już kilka podejść, ale nie. Może w koktajlu było by dobre, w sumie jest bez smaku.

  • Oktaniewa

    Oktaniewa

    20 marca 2015, 09:32

    ja też. z jednej strony cudownie że już cieplej będzie i słoneczko wychodzi a z drugiej ból dupy ze gruba jestem. Yh. ; (

  • elirena

    elirena

    20 marca 2015, 00:05

    U mnie cała szafa o rozmiar, dwa za mała. Zostały mi te nieszczęsne dżinsy sweter wełniany i kardigan do kolan i cieszę się jak jest chłodniejszy dzień bo mogę jakoś w tym zestawie wytrzymać...eh

    • kingoje82

      kingoje82

      20 marca 2015, 09:44

      A ja wlasnie dzis o tobie myslalam, bo pamietam jak mialas przepisy na fajne owsianki na slono. Buzka

  • agnes315

    agnes315

    19 marca 2015, 12:01

    o przepis poproszę :)

    • kingoje82

      kingoje82

      19 marca 2015, 19:28

      Pol awokaado, dojrzaly banan, 2lyzrczki kakao i wszystko zblendowalam. Doslodzic mozna miodem. :)

    • agnes315

      agnes315

      20 marca 2015, 11:16

      dzięki :)*

  • anpani

    anpani

    19 marca 2015, 10:09

    Jeśli chcesz mieć dojrzałe awokado na drugi dzień.... zawiń je w gazetę razem z jabłkiem i wsadź do szuflady :- ). Dosłodzić możesz cukrem brzozowym, zdrowszy od miodu a od zwykłego to już w ogóle ;- )

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.