A mowa o "mus z awokado, banana i kakao" Rewelacja!!! Brakowalo troche slodkiego, bo nie mialam miodu, ale najbardziej podjaral mnie fakt, ze ta struktura jest taka miekka, puszysta, jedwabna...no a ja uwielbiam takie doswiadczenia dla podniebienia. A najadlam sie naprawde!
Dojrzale awokado i przejrzaly banan to podstawa, w koncu mi sie udalo te dwa miec.
Wczoraj caly dzien na dworze, bo mlody nie chcial spac, milo bylo spacerowac wszyscy razem.
Wiosna juz u mnie...zamiast sie cieszysc to sie wkurzam, ze nie mam sie w co ubrac, bo sie nie mieszcze....a za cwiczenia jakos nie potrafie sie wziasc....boh:(
Moze choc z dieta mi wyjdzie.
Milego dzionka
Grubaska.Aneta
21 marca 2015, 19:47Właśnie miałam to napisać ze wszystko zależy czy awokado jest miękkie a tym samym dojrzałe bo jak twarde to nie ma takiego smaku wow.
wiossna
21 marca 2015, 06:50A ja nie lubię awokado. Wszyscy się zachwycają więc robiłam już kilka podejść, ale nie. Może w koktajlu było by dobre, w sumie jest bez smaku.
Oktaniewa
20 marca 2015, 09:32ja też. z jednej strony cudownie że już cieplej będzie i słoneczko wychodzi a z drugiej ból dupy ze gruba jestem. Yh. ; (
elirena
20 marca 2015, 00:05U mnie cała szafa o rozmiar, dwa za mała. Zostały mi te nieszczęsne dżinsy sweter wełniany i kardigan do kolan i cieszę się jak jest chłodniejszy dzień bo mogę jakoś w tym zestawie wytrzymać...eh
kingoje82
20 marca 2015, 09:44A ja wlasnie dzis o tobie myslalam, bo pamietam jak mialas przepisy na fajne owsianki na slono. Buzka
agnes315
19 marca 2015, 12:01o przepis poproszę :)
kingoje82
19 marca 2015, 19:28Pol awokaado, dojrzaly banan, 2lyzrczki kakao i wszystko zblendowalam. Doslodzic mozna miodem. :)
agnes315
20 marca 2015, 11:16dzięki :)*
anpani
19 marca 2015, 10:09Jeśli chcesz mieć dojrzałe awokado na drugi dzień.... zawiń je w gazetę razem z jabłkiem i wsadź do szuflady :- ). Dosłodzić możesz cukrem brzozowym, zdrowszy od miodu a od zwykłego to już w ogóle ;- )